Ekolife Natura liposomski K2+D3 vitamini, 60 mL

Ekolife Natura liposomski K2+D3 vitamini so vrhunsko absorbtivna oblika dveh vitaminov, ki so namenjeni nadomeščanju čez dan izgubljenih vitaminov.
22548 22548

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Ekolife Natura liposomski K2+D3 vitamini so vrhunsko absorbtivna oblika dveh vitaminov, ki so namenjeni nadomeščanju čez dan izgubljenih vitaminov.

Prav liposomska oblika preparata omogoča optimalno absorbcijo same vsebine - v tem primeru vitamina K2 in D3. Prav biološka razpoložljivost teh pomembnih vitaminov je signifikantno višja v primerjavi s poznanimi drugimi tekočimi in trdnimi preparati.

Vitamina K2 in D3 tako enostavneje prehajata celično bariero, ob enem lažje prehaja v krvni obtok ter enostavneje prehaja do tarčnih celic, kjer vitamina tudi delujeta.

Liposomski preparat nudi učinkovit odmerek vitamina K2 kot tudi D3, dnevni odmerek vsebuje 90 mcg K2 vitamina, ki ga je moč doseči že z enim samim 2 mL odmerkom, ob enem pa dnevni odmerek vsebuje tudi 50 mcg D3 vitamina. 1 odmerek liposomskega K2 in D3 vitamina tako omogoča pokritje kar več kot 100 % potreb po teh vitaminih.

Dnevni odmerek (2 mL) vsebuje

45 mcg vitamina K2

50 mcg D3 vitamina

Odmerjanje izdelka Ekolife Natura liposomski K2+D3 vitamini

Ekolife Natura liposomski K2+D3 odmerite v količini 1 kratdnevno po 2 mL odmerek. Liposomski preparat tako pomešajte z vodo ali drugim sadnim sokom.

Vitamin K v telesu opravlja pomembne funkcije

  • pripomore k normalizaciji in k normalnemu strjevanju krvi
  • pripomore k ohranjanju zdravih kosti in kostnega tkiva

Vitamin D v telesu opravlja pomembne funkcije

  • ohranja normalno stanje mišic in izboljšuje njeno funkcijo
  • pripomore k ohranjanju zdravih zob in zdravega kostnega tkiva
  • D vitamin ima pomembno vlogo pri celični delitvi
  • D vitamin pripomore k povečanju absorbcije kalcijevih ionov in tudi fosfatnih oblik
  • pripomore k normalizaciji osteoporoze
  • pripomore k regeneraciji

O liposomih in liposomski tehnologiji

Liposomi so ponavadi pripravljeni laboratorijsko, s pomočjo lecitina, ki vsebujejo visoko vsebnost fosfolipidov, ki so kombinirani z drugimi sestavinami, ki se nahajajo znotraj liposomov. Liposomi in predvsem njihova velikost zavisi od samega postopka pridobivanja - ob enem pa velikost vpliva tudi na samo prehodnost liposomskega delca.

Liposomi so pomeben nosilec - pravimo mu tudi vehikel, znotraj katerega je moč vgraditi vitamine, zdravila, prehranska dopolnila, zelo pogosto pa se uporabljajo tudi v sami kozmetični industriji. Priprava liposomskih delcev je energijsko zelo zahteven proces, ki je voden pri določeni temepraturi in ostalih pogojih

Priloge

Sestavine

Dnevni odmerek (2 mL) vsebuje

45 mcg vitamina K2

50 mcg D3 vitamina

Vsebnost:

Sestavine: Dnevni odmerek PDV/RDA*
Vitamin K2 90 mcg 120%
Vitamin D3 50 mcg / 2000 IU 1000%

*RDA- odstotek dnevnega priporočenega odmerka

1 ml vsebuje: 45 mcg vitamina  K2 in 25 mcg/1000IU vitamina D3.

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Ekolife Ekolife
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja