x
Vse kategorije
Eucerin Actnic Control MD kremni fluid ZF 100, 80 mL
Eucerin Actnic Control MD kremni fluid ZF 100, 80 mL
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Eucerin Actnic Control MD kremni fluid ZF 100, 80 mL

Eucerin Actnic Control MD kremni fluid z izredno visokim zaščitnim faktorjem 100 učinkovito zaščiti kožo pred nevarnimi sončnimi žarki.
Cena: 26,01 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
Specifikator Vrednost
Namen sončenje
Oznaka eucerin
Tip kreme sončna krema
Vsebuje zaščitni faktor
Tip izdelka fluid, krema za sončenje, zaščitni fluid

POSEBNA POZORNOST

Nagrada-nakup

Opis

Eucerin Actnic Control MD kremni fluid z izredno visokim zaščitnim faktorjem 100 učinkovito zaščiti kožo pred nevarnimi sončnimi žarki.

Prednosti in lastnosti kremnega fluida Eucerin

  • visok zaščitni faktor
  • visoka UVB in UVA zaščita
  • za vsakodnevno uporabo
  • lahka tekstura
  • brez vonja

Delovanje Actnic Control MD kremni fluid ZF 100 Eucerin

Zaščita pred soncem ne bi smela biti rezervirana za nanašanje na kožo le takrat, ko bomo neposredno izpostavljeni soncu. UV sevanje na nas preži na vsakem koraku, ne le na počitnicah ob morju ali na smučišču. Če si želimo svojo kožo dobro zaščititi, mora nanos kreme z ustreznim zaščitnim faktorjem postati naša vsakodnevna jutranja rutina. Ustrezna zaščita pred nevarnimi sončnimi žarki je tudi zelo pomembno orodje za preprečevanje staranja kože.

Po nekaterih raziskavah naj bi večino prezgodnjega staranja kože povzročili prav UV žarki. Poznamo tako UVA kot UVB žarke in oboji so nevarni za vašo kožo. UVA žarki nekoliko bolj prispevajo k fotostaranju medtem ko UVB žarki vplivajo na zunanjo plast kože. In če mislite, da v hladnejših mesecih ali ob oblačnih dnevih nanašanje zaščitnega faktorja ni potrebno, se nekoliko motite. UVA žarki lahko namreč brez težav prodrejo skozi oblake in na vaši koži puščajo posledice. Nevarni vplivi UV žarkov oziroma sonca imajo lahko zelo hude posledice, tudi v obliki kožnega raka

Razlogov za redno nanašanje je več kot dovolj, izbrati morate le še primerno zaščito. Eucerin kremni fluid z zaščitnim faktorjem 100 vaši koži nudi učinkovito zaščito. S tako visoko zaščito je blokiranih veliko UV žarkov in zato bo nastalo manj poškodb celic na koži med izpostavljenostjo soncu. Eucerin kremni fluid torej nudi zaščito v celotnem UV spektru.

Zaščitni faktor 100 v kremnem fluidu Eucerin blokira približno 99 % UVB žarkov. S tako visokim zaščitnim faktorjem lahko nadomestite tudi premajhno uporabo kreme za sončenje.

Ker ima Eucerin kremni fluid zelo lahko teksturo, je primeren za vsakodnevno uporabo. Nanos kreme je povsem preprost in omogoča, da enostavno ustvarite zaščito na celotni površini kože.

Eucerin kremni fluid preprečuje aktinično keratozo in je namenjen tudi preprečevanju nemelanomskega raka, lahko pa se uporablja kot dopolnila nega pri aktinični koži. Tudi če ne iščete izdelka, ki bi preprečil vse zgoraj našteto, vam Eucerin s svojim lahkim fluidom z izjemno visokim zaščitnim faktorjem zagotavlja dobro zaščito pred soncem. Tako boste lahko brez skrbi uživali v vsakodnevnih aktivnostih, brez da bi morali misliti na to, kakšno škodo bo naredilo sonce vaši koži. Uživajte v trenutnem stanju vaše kože in ga ohranite s tem ko redno nanašate Eucerin Actnic Control MD kremni fluid ZF 100.

Uporaba kremnega fluida Eucerin

Za doseganje ustrezne zaščite pred sončnimi žarki je potrebno kremni fluid nanesti enakomerno na obraz in predele telesa, ki so izpostavljeni soncu. Nanos kreme z zaščitnim faktorjem naj postane vaša jutranja rutina. Za doseganje ustrezne zaščite, svetujemo nanos v količini 2 mg kreme na kvadratni centimeter kože. V primeru direktne izpostavljenosti soncu, nanos kreme obnovite vsaki dve uri.

Ocene in mnenja

Koristni video nasveti

Priloge

Ali ste vedeli

Članki

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi
Specifikacije izdelka
Specifikator Vrednost
Namen sončenje
Oznaka eucerin
Tip kreme sončna krema
Vsebuje zaščitni faktor
Tip izdelka fluid, krema za sončenje, zaščitni fluid

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.