Zoži izbor:

Počisti vse
Cena
Razpon cene med: 7 in 106
Tip izdelka
Mesto uporabe
Namen
Težava
Predel uporabe
Kdo uporablja?
Primernost
Starostna skupina

Fridababy

Proizvajalec oz. odgovorna oseba: Frida, USA

Spletna stran: https://frida.com/

Elektronski naslov: [email protected]
 

O liniji izdelkov Frida

Misija znamke Frida je pripraviti starše na njihovo novo realnost in jim s preprostimi vendar genialnimi rešitvami olajšati pripravo na prihod novega družinskega člana ter nadaljnje spoprijemanje z izzivi starševstva. Švedska znamka po svetu velja za pravi sinonim kakovosti.

Prav zato v ponudbi znamke Frida lahko najdemo linijo izdelkov Fridababy ter Fridamama. Tako znamka Frida zagotavlja izdelke, ki bodo prišli prav pred in med samim porodom, takoj po njem in tudi v vseh nadaljnjih dnevih.

To je znamka za starše. Celotno ustvarjanje je plod misli in skrbi za starše in njihove otroke. Vsi izdelki so nastali zato, ker so želeli ponuditi ugodno in enostavno rešitev za mnoge težave, ki pridejo na proti v obdobju starševstva.

Čeprav so dojenčki čudoviti in prikupni, starševstvo ni vedno najbolj enostavno. Da bodo trenutki z vašim otrokom čim bolj prijetni, pobrskajte v bogatem asortimanu linije Fridababy. Našli boste izdelke, ki vam bodo pomembno olajšali nudenje nege vašega dojenčka in otroka. Številne izdelke priporočajo tudi zdravniki in pediatri.

Matere pa lahko za svojo dobrobit pred, med in po porodu, poskrbijo s številnimi izdelki iz linije Fridamama. Izdelki so namenjeni zagotavljanju udobja in enostavnejšemu okrevanju po porodu, da bodo mame spet kmalu nazaj v svoji najboljši podobi. 

Filtriraj seznam
Razvrsti
Izberi pogled Seznam Mreža
Prikazov na stran

Fridababy škarje za nohte, 1 škarjice

12,90 €

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.