Greensect sprej proti klopom, 100 mL

Greensect sprej proti klopom vas zaščiti pred klopi na naraven in enostaven način. Greensect sprej proti klopom vas zaščiti pred klopi na naraven in enostaven način.

Artikel ni dobavljiv zaradi enega izmed sledečih razlogov:

  • samo trenutna nedobavljivost izdelka (izdelek bo kmalu zopet na voljo)
  • artikel se ne proizvaja več, izdelek bomo v kratkem izbrisali
  • zamuda v dobavi s strani dobavitelja
  • zamuda zaradi morebitnih carinskih postopkov
33154 33154

Ocene in mnenja

Opis

Greensect sprej proti klopom vas zaščiti pred klopi na naraven in enostaven način.

Značilnosti spreja

  • na rastlinski bazi
  • z dolgo trajajočo zaščito
  • primerno tudi za otroke
  • ne vsebuje sintetičnih učinkovin

Delovanje spreja proti klopom Greensect

Ko se zadržujemo v naravi, na nas prežijo tudi klopi. Predvsem v toplejših mesecih jih je veliko in lahko so tudi nevarni. Če slučajno naletimo na klopa, ki je okužen, nas lahko z vbodom okuži z različnimi boleznimi.

V Sloveniji je med pogostejšimi dve bolezni, katerih prenašalci so klopi. To je Lymska borelioza ter klopni meningoencefalitis.

Razvoj klopa je odvisen od krvi, kar pomeni, da se brez gostitelja klop ne more razviti v odraslo žival. Najbolj pogosto se klopi skrivajo v gozdovih, grmičevju in tudi na travnikih.

Deloma se lahko zaščitimo pred vbodi klopov z premišljeno izbiro oblačil. Uporabimo pa lahko tudi repelente, ki zagotavljajo določeno stopnjo zaščite. Takšen repelent je tudi Greensect sprej proti klopom.

Aktivna sestavina na rastlinski bazi 12,5% EC olje (h,c) zaščiti pred nezaželenimi vbodi klopov. Sprej zagotavlja zaščito za 6 ur. Sestavine so prilagojene specifični senzoriki živali. S skrbno izbranimi sestavinami, je sprej primeren za zaščito celotne družine. Uporabljate ga lahko celo pri otrocih, ki so starejši od enega leta.

Za enostavno uporabo in nanos poskrbi embalaža s pršilko. Sprej se tako razporedi po večji površini kože in v nekaj trenutkih boste zagotovili učinkovito in enakomerno zaščito.

Uporaba spreja Greensect

Sprej proti klopom enostavno popršite po koži. Svetujemo vam, da sprej na kožo nanesete preden boste izpostavljeni klopom. Po šestih urah morate nanos spreja obnoviti, če želite obdržati enako zaščito.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Greensect Greensect
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja