Zoži izbor:

Počisti vse
Cena
Razpon cene med: 0 in 50
Tip izdelka
Namen
Težava
Prednost
Kdo uporablja?
Primernost
Starostna skupina

Haakaa

Proizvajalec oz. odgovorna oseba: Haakaa Slovenija
Spletna stran: /
Elektronski naslov: /
 

O liniji izdelkov Haaka

Za novorojenčke in dojenčke je materino mleko izrednega pomena. Način zagotavljanja materinega mleka dojenčku, pa je izbira vsake doječe matere posebej. S pripomočki znamke Haakaa je črpanje mleka in njegovo nudenje otroku povsem preprosto.

Haakaa je novozelandsko družinsko podjetje, ki ustvarja visokokvalitetne izdelke. Gre za otroku, materi in okolju prijazne izdelke. Večinoma so izdelki izdelani iz silikona, kar ščiti otroke pred škodljivimi kemikalijami in toksini. Izdelki so tako naravni in nestrupeni.

Dojenje

V ponudbi znamke Haakaa lahko najdete rešitve za črpanje mleka s silikonskimi prsnimi črpalkami kar treh generaciji. Vse prsne črpalke delujejo brez potrebne električne energije. Preprost načina vakuuma, ki spodbudno deluje tudi na produkcijo mleka pri materi.

Kaj pa hranjenje otrok?

Hkrati pa vam je na voljo tudi pester nabor drugih pripomočkov, ki pomembno olajšajo hranjenje dojenčkov in malčkov. Od hranjenja z ravnokar načrpanim mlekom ali posebnega sistema SNS, ki omogoča hranjenje preko cevke. Hkrati pa vam je na voljo še nekaj drugih varnih proizvodov, za uvajanje hrana in učenje samostojnega hranjenja.

Haakaa zagotavlja enostavnejše materinstvo, ki je lažje in hkrati bolj zeleno. Družinsko podjetje je popolnoma predano ustvarjanju praktičnih in trajnostnih izdelkov, ki so varni za otroke in doječe matere. 
Filtriraj seznam
Razvrsti
Izberi pogled Seznam Mreža
Prikazov na stran

Haakaa set za nego nohtov dojenčka, 1 set

31,99 €

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.