Hafesan artičoka, 75 kapsul ali KOMPLET

Imate radi mastne in obilne obroke, dobri kapljici pa se tudi ne morete upreti?

220 220

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Imate radi mastne in obilne obroke, dobri kapljici pa se tudi ne morete upreti? Posledično je vaše telo obremenjeno. Pomagajte telesu pri predelavi zaužitih »bremen«.

Najbolj priljubljena rastlina, ki pomaga pri prebavi je Artičoka (On hold Botanicals). Enostavno vzemite hafesan Artičoka kapsule.

Hafesan artičoka prehransko dopolnilo je pripravljeno le iz najbolj kakovostnih izvlečkov, ne vsebuje laktoze, konzervansov. Primerno je za diabetike.

Artičoka je rastlina, ki je dodobra raziskana. V učinkovini izvlečka artičoke, ki vpliva na naše telo, so med drugimi antioksidanti, kavna kislina, cinarin in kolorgenska kislina ter cinarozidni snovi aglikon in luteolin.

Odmerjanje Hafesan artičoka kapsul

Vzemite eno hafesan Artičoka kapsulo pred glavnim obrokom oz. pitjem alkoholnih pijač.
S hafesan Artičoka kapsulami lahko brezskrbno praznujete zabave in praznike!
 
Za izdelavo hafesan Artičoka kapsul uporabljamo samo čist in preizkušen prah artičokinih listov brez kemičnih dodatkov. Kapsule imajo nevtralen okus in so primerne za redno uporabo.
 
Brez konzervansov, barvil in laktoze. Primerno tudi za diabetike.

Priloge

Sestavine

Vsebnost:

Sestavina 1 kapsula Dnevno (1 x 1 kapsula)
prašek stebla listnate artičoke 250,00 mg 250,00 mg
Želatina (kapsula)    

Sestavine:
Prašek stebla listnate artičoke (Cynara scolymus), želatina. 

Alergeni: Ni zabeleženih alergenov.

 

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

ARTIČOKA Spletna lekarna Žužemberk

Artičoka sodi med košarice (Asteraceae). Je trajna osatasta rastlina z mogočnim, do dva metra visokim steblom, ki je poraščeno z bodičastimi listi. Na vrhu se razvijejo kroglasti, bodičasti cvetni koši,...

Preberi več...

Ali ste vedeli

Znanost o vzgoji - praktični nasveti o spanju, joku, igri

Na potovanju delajte odmore
Če ste na dolgem potovanju z avtom, zavijte kdaj pa kdaj s ceste in pojdite do najbližjega igrišča ali odprtega prostora: Tako bo otrok dobil težko pričakovano priložnost za to, da se bo nekaj časa lahko prepuščal motoričnim impulzom.
Težave pri obedu
Zakaj otrok za mizo ne more sedeti pri miru in lepo jesti hrane, ampak se raje igra igre, na primer strmoglavlje kot galeb ali pilot bombnika? Če ga kaj vznemirja, njegovo zelo vzburjeno telo (avtonomno živčevje; glejte str. 44) zmanjša tek. Vznemirjen otrok ni poreden, ker noče jesti hrane tako, kot bi jo moral. Gre za to, da so človeška telesa gensko programirana tako, da ne občutijo teka, kadar so v stanju velike vznemirjenosti. Tudi v tem primeru velja, da se vam obeta čas hudih preizkušenj, če si boste zatiskali oči pred dejstvi o otrokovem sistemu za telesno vzburjenje.

Nekateri starši se pri obrokih vedejo povsem napačno, ko hočejo vznemirjenega otroka prisiliti, da bi jedel. To za otroka pomeni hudo krhanje odnosov z vami in stres, to pa škoduje razvoju njegovih možganov (glejte str. 32). Če boste počakali, da se otrok in njegova telesna vzburjenost pomirita, bo spet začutil lakoto.

Podobno bo otrok izgubil tek tudi v primeru, če je živčen ali prestrašen. Nekateri starši so v času obroka zelo napeti, otrok pa njihovo napetost prevzame in noče jesti. Bolj ko so starši živčni, bolj tesno je otroku in manj mu diši hrana. Bolj ko so starši za mizo sproščeni, bolje je.
Odlomek je iz knjige Znanost o vzgoji; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Hafesan Hafesan
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov