x
Vse kategorije
Hafesan artičoka, 75 kapsul ali KOMPLET
Hafesan artičoka, 75 kapsul ali KOMPLET
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Hafesan artičoka, 75 kapsul ali KOMPLET

Proizvajalec: Hafesan

Imate radi mastne in obilne obroke, dobri kapljici pa se tudi ne morete upreti?

Cena: 15,21 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Tip izdelkaPrehransko dopolnilo, kapsule
Namenčistilna funkcija, regeneracija
Vsebujeartičoka

Koristni video nasveti

Ocene in mnenja

Opis

Imate radi mastne in obilne obroke, dobri kapljici pa se tudi ne morete upreti? Posledično je vaše telo obremenjeno. Pomagajte telesu pri predelavi zaužitih »bremen«.

Najbolj priljubljena rastlina, ki pomaga pri prebavi je Artičoka (On hold Botanicals). Enostavno vzemite hafesan Artičoka kapsule.

Hafesan artičoka prehransko dopolnilo je pripravljeno le iz najbolj kakovostnih izvlečkov, ne vsebuje laktoze, konzervansov. Primerno je za diabetike.

Artičoka je rastlina, ki je dodobra raziskana. V učinkovini izvlečka artičoke, ki vpliva na naše telo, so med drugimi antioksidanti, kavna kislina, cinarin in kolorgenska kislina ter cinarozidni snovi aglikon in luteolin.

Odmerjanje Hafesan artičoka kapsul

Vzemite eno hafesan Artičoka kapsulo pred glavnim obrokom oz. pitjem alkoholnih pijač.
S hafesan Artičoka kapsulami lahko brezskrbno praznujete zabave in praznike!
Za izdelavo hafesan Artičoka kapsul uporabljamo samo čist in preizkušen prah artičokinih listov brez kemičnih dodatkov. Kapsule imajo nevtralen okus in so primerne za redno uporabo.
Brez konzervansov, barvil in laktoze. Primerno tudi za diabetike.

Priloge

Sestavine Prijavite se v spletno trgovino in preverite iz katerih sestavin je izdelek sestavljen.

Ali ste vedeli

Znanost o vzgoji - praktični nasveti o spanju, joku, igri

Na potovanju delajte odmore
Če ste na dolgem potovanju z avtom, zavijte kdaj pa kdaj s ceste in pojdite do najbližjega igrišča ali odprtega prostora: Tako bo otrok dobil težko pričakovano priložnost za to, da se bo nekaj časa lahko prepuščal motoričnim impulzom.
Težave pri obedu
Zakaj otrok za mizo ne more sedeti pri miru in lepo jesti hrane, ampak se raje igra igre, na primer strmoglavlje kot galeb ali pilot bombnika? Če ga kaj vznemirja, njegovo zelo vzburjeno telo (avtonomno živčevje; glejte str. 44) zmanjša tek. Vznemirjen otrok ni poreden, ker noče jesti hrane tako, kot bi jo moral. Gre za to, da so človeška telesa gensko programirana tako, da ne občutijo teka, kadar so v stanju velike vznemirjenosti. Tudi v tem primeru velja, da se vam obeta čas hudih preizkušenj, če si boste zatiskali oči pred dejstvi o otrokovem sistemu za telesno vzburjenje.

Nekateri starši se pri obrokih vedejo povsem napačno, ko hočejo vznemirjenega otroka prisiliti, da bi jedel. To za otroka pomeni hudo krhanje odnosov z vami in stres, to pa škoduje razvoju njegovih možganov (glejte str. 32). Če boste počakali, da se otrok in njegova telesna vzburjenost pomirita, bo spet začutil lakoto.

Podobno bo otrok izgubil tek tudi v primeru, če je živčen ali prestrašen. Nekateri starši so v času obroka zelo napeti, otrok pa njihovo napetost prevzame in noče jesti. Bolj ko so starši živčni, bolj tesno je otroku in manj mu diši hrana. Bolj ko so starši za mizo sproščeni, bolje je.
Odlomek je iz knjige Znanost o vzgoji; Založba Didakta - www.didakta.si

Članki

Spletne vsebine

ARTIČOKA

Artičoka sodi med košarice (Asteraceae). Je trajna osatasta rastlina z mogočnim, do dva metra visokim steblom, ki je poraščeno z bodičastimi listi. Na vrhu se razvijejo kroglasti, bodičasti cvetni koši, ki jih obiramo pred cvetenjem. Rastlina... preberi več...

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Tip izdelkaPrehransko dopolnilo, kapsule
Namenčistilna funkcija, regeneracija
Vsebujeartičoka

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.