Zoži izbor:

Počisti vse
Cena
Razpon cene med: 0 in 188
Tip izdelka
Vsebuje
Namen
Kdo uporablja?
Oznaka

Herbow

Proizvajalec oz. odgovorna oseba: Herbow International  Head Office: MOM PARK OFFICE, H-1123 Budapest, 53 str Alkotás C. building 5. flr
Spletna stran: https://herbow.eu/
Elektronski naslov: [email protected]
 

O liniji izdelkov Herbow

Blagovno znamko Herbow je oživela ljubezen, ki jo je začela družina in osebne izkušnje. Idejo o razvoju izdelka je navdihnila Ljubezen in skrb otrok ene od ustanoviteljic, ki se je po zaslugi občutljive kože svoje punčke leta 2012 po priporočilu pediatra začela umivati ​​z milnico. Ob redni uporabi so kožni izpuščaji počasi zbledeli in izginili v nekaj tednih.

Ta izkušnja je bila osnova za raziskave in po skoraj 3 letih razvoja in poskusnem pranju več kot 4500 kg oblačil se je rodila široka paleta okolju prijaznih izdelkov na osnovi mila. Soapnut Laundry Ball je bil predstavljen leta 2016, ki je bil takojšen uspeh med potrošniki. Danes se je Herbow z razvojem številnih izdelkov razvil v stabilno in zanesljivo blagovno znamko. Naše izdelke uporablja na tisoče strank po vsej državi/Madžarski in celo zunaj naših meja.

Uspeh je posledica zaveze ustanoviteljev Herbow's, da ponudijo izdelke iz najboljših možnih sestavin, ki so v skladu z našimi temeljnimi vrednotami: spoštovanje, strokovnost, naravnost.

Že od vsega začetka smo dajali prednost uporabi surovin na osnovi rastlin in mineralov. Naš ikonični izdelek je krogla za pranje perila Herbow Soapnut, ki je še vedno najbolj konkurenčen izdelek znamke, 100 % organski detergent brez kemikalij. Za Herbow je bil Soapnut navdih, vir neskončnih možnosti za nadaljnji razvoj izdelkov.
Filtriraj seznam
Razvrsti
Izberi pogled Seznam Mreža
Prikazov na stran

Herbow odstranjevalec madežev, 700 g

Od 10,15 €

Herbow soda za pranje, 850 g

9,99 €

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.