Hidrasec kapsule, 10 kapsul

Hidrasec kapsule so zdravilo namenjeno zdravljenju zapletov z drisko in diarejo. Hidrasec kapsule so zdravilo namenjeno zdravljenju zapletov z drisko in diarejo.
145408 26403

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 1
Ocena izdelka:
Tomaž **** 12. 11. 2014 01:00
Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

IZDELEK JE ZDRAVILO

Pred uporabo natančno preberite navodilo, ki ga dobite tudi tukaj! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.


Hidrasec kapsule so zdravilo namenjeno zdravljenju zapletov z drisko in diarejo.

Hidrasec kapsule so zdravilo namenjeno zdravljenju akutnih simptomov driske in sicer pri odraslih osebah. Zdravilo je indicirano v primerih, kadar vzroka driske ni mogoče zdraviti direktno.

Hidrasec kapsule ne uporabljajte v primerih, da ste preobčutljivi na katero koli izmed učinkovin v Hidrasec kapsulah.

Najpogostejši neželjeni učinki Hidrasec kapsul se pojavijo kot morebiten glavobol (pojaqvnost glavobola se izrazi pri 10 % uporabnikov zdravila Hidrasec), možen neželjen učinek pa je tudi eritem kože.
Za uporabo pri otrocih in dojenčkih so na voljo druge oblike zdravila Hidrasec.

Odmerjanje zdravila Hidrasec kapsule

Hidrasec kapsule odmerjajte po 3 krat dnevno po eno kapsulo s kozarcem vode.
Zdravilo Hidrasec je treba po možnosti jemati pred glavnimi obroki, a za začetek zdravljenja lahko vzamete eno kapsulo zdravila Hidrasec kadarkoli v teku dneva.

Hidrasec kapsule jemljite neprikinjeno, vse do tedaj, dokler se stannje izločenega blata ne popravi. O času jemanja se posvetujte tudi z vašim zdravnikom, ki pozna vašo klinično sliko.

Jemanje naj v nobenem primeru ne traja več kot 7 dni.

Za nadomestitev tekočine, izgubljene zaradi driske, morate to zdravilo uporabljati hkrati z ustreznim nadomeščanjem tekočine in soli (elektrolitov). Izgubo tekočine in soli je najbolje nadomeščati s t. i. peroralno rehidracijsko tekočino (če ste negotovi, se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom).

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Naj vam driska ne pokvari spominov!

Zdravilo HIDRASEC 100mg trde kapsule je učinkovito zdravilo pri zdravljenju akutne driske pri odraslih in zdravilo zaseda prvo mesto v potovalni lekarni. Potovalno drisko ima skoraj tri četrine ljudi,...

Preberi več...

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Abott Abott
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja