Jamieson CoQ10 z Omega-3, 30 kapsul

<strong>Jamieson CoQ10 100 mg z omega-3 združuje dve dokazani sestavini za učinkovito podporo zdravju srca in ožilja. </strong> Jamieson CoQ10 100 mg z omega-3 združuje dve dokazani sestavini za učinkovito podporo zdravju srca in ožilja.
509582 27323

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Inovacija iz laboratorijev JAMIESON. V en izdelek smo združili dve pomembni sestavini: koencim Q10 in Omega-3 maščobne kisline z visoko vrednostjo obeh sestavin. Ena kapsula vsebuje 850 mg ribjega olja, ki zagotavlja 450 mg Omega 3; EPK (300 mg) in DHK (150 mg)- idelano razmerje ter 100 mg CoQ10.

Izdelek je proizveden z uporabo 360 kontrolnih točk in testov, ki zagotavljajo popolno sledljivost in varnost izdelka ter klinično čistočo.

Dnevni vnos: 1-2 kapsuli dnevno

Sestavine Jamieson CoQ10 z Omega-3

Koencim Q10 (fermentacija kvasa) 100mg
Ribje olje (sardine, sardone, skuše) 850mg

Zagotavlja 450mg omega3 maščobnih kislin v naravni bioaktivni trigliceridni (TG) obliki:
Eikozapentaenojska kislina (EPK) 300mg
Dokozaheksaenojska kislina (DHK) 150mg

sojin lecitin, čebelji vosek (emulgator), želatina (želirno sredstvo), glicerin (vlažilec), titanov dioksid (barvilo)

Izdelek ne vsebuje soli, glutena, laktoze, umetnih barvil, okusov in konzervansov.

Alergen: Soja, Ribe

Shranjevati dobro zaprto, na suhem prostoru in sobni temperaturi (15°C-25°C), zunaj dosega majhnih otrok. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Premium formulacija je oblikovana izključno iz samo naravnih virov in farmacevtsko preizkušena. Izdelek je proizveden z uporabo 360 kontrolnih točk in testov, ki zagotavljajo popolno sledljivost in varnost izdelka, prav tako pa polno učinkovitost in klinično čistočo.

Priloge

Dodatni opis

Prehransko dopolnilo s koencim Q10, ki je vitaminu podobna sestavina, imenovana tudi ubikinon. Izdelek je proizveden z uporabo 360 kontrolnih točk in testov, ki zagotavljajo popolno sledljivost in varnost izdelka ter klinično čistočo.

Jamieson CoQ10 100 mg z omega-3 združuje dve dokazani sestavini za učinkovito podporo zdravju srca in ožilja. Idealen je za vsakogar, kot podpora zdravljenju s statini in vsakomur, ki želi ohraniti zdravje srca in ožilja, CoQ10 z Omega-3 je revolucionaren dva-v-enem izdelek.

Ena kapsula vsebuje 850 mg ribjega olja, ki zagotavlja 450 mg Omega 3; EPK (300 mg) in DHK (150 mg) ter 100 mg CoQ10. DHK in EPK maščobne kisline imajo vlogo pri delovanju srca. DHK ima vlogo pri ohranjanju vida* ter pri delovanju možganov**.

* EU zdravstveno trditev je mogoče uporabiti le v primeru, če prehransko dopolnilo vsebuje vsaj 400 mg DHA/DHK na 100 g izdelka. 

** EU zdravstveno trditev je mogoče uporabiti le v primeru, če prehransko dopolnilo vsebuje vsaj 400 mg DHA/DHK na 100 g izdelka. 

Koencim Q10 je naravno prisoten v vsaki celici telesa, vendar pa njegova raven upada s starosto. Dnevni dodatek tako omogoča obnoviti naravno raven koencima in s tem poveča celično energijo za izboljšanje splošnega počutja. Naravni vir CoQ10 (pridobljen je iz kvasa) je identičen telesu lastnemu CoQ10 in se zato bolj učinkovito absorbira. Številne druge formule na tržišču so narejeni z uporabo Sintetičnega CoQ10 predelanega iz tobaka.
Dnevni vnos izdelka Jamieson CoQ10 z Omega-3
1-2 kapsuli dnevno

Shranjujte pri temperaturi med 15°-25°C, izven dosega rok otrok.
Vsaka kapsula Jamieson CoQ10 z Omega-3 vsebuje
Koencim Q10 (fermentacija kvasa) - 100 mg
Ribje olje (sardine, sardone, skuše) - 850 mg

Zagotavlja 450 mg omega 3 maščobnih kislin v naravni bioaktivni gliceridni (TG) obliki:
Eikozapenlaenojska kislina (EPK) - 300 mg
Dokozaheksaenojska kislina (DHK) - 150 mg
Jamieson CoQ10 100 mg z omega-3 vsebuje tudi
sojin lecitin, čebelji vosek (emuigator), želatina (želirno sredstvo), glicerin (vlažilec), titanov dioksid (barvilo).

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Jamieson Jamieson
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov