Jamieson Prenatal + DHA, 60 kapsul

<strong>Jamieson Prenatal + DHA prehransko dopolnilo je obogateno z vsemi komponentami, ki jih zdrava nosečnica potrebuje. </strong> Jamieson Prenatal + DHA prehransko dopolnilo je obogateno z vsemi komponentami, ki jih zdrava nosečnica potrebuje.
532401 25061

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 2
Ocena izdelka:
Mojca **** 28. 01. 2020 12:28
Zadovoljna z izdelkom. Redno jemljem tudi v času dojenja. Preberi več
Tomaž **** 8. 10. 2018 17:43
Naša nosečka je uporabljala tudi ta izdelek, ki je še posebej oplemeniten z dha in je primeren za to... Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Jamieson Prenatal + DHA prehransko dopolnilo je obogateno z vsemi komponentami, ki jih zdrava nosečnica potrebuje. Izdelek je predvsem obogaten s DHA, sledijo mu vitamini, minerali ter hranilne snovi, ki jih vsaka zdrava nosečnica nujno potrebuje.

Formulacija Jamieson Prenatal + DHA je obogatena predvsem z omega maščobami, ki so izrednega pomena predvsem v času zadnjega tromesečja ter še posebej v prvih mesecih po porodu (torej v času dojenja, da je zagotovljena visoka vsebnost vseh potrebnih hranil).

DHK ali dokozaheksanojska kislina je dokazano izrednega pomena pri razvoju možganov zarodka in kasneje vašega otroka, pripomore k visoki ostrini vida pred in po porodu. DHA plod oziroma dojenček zaužije preko materinega mleka.

Pomembni mikroelementi, ki so v tem obdobju izrednega pomena so predvsem folna kislina, ki poskrbi za pravilen razvoj nevralne cevi, železo ter cink, ki sodelujejo v številnih encimskih procesih oziroma so del encimov.

Jamieson Prenatal + DHA - poudarki na sestavinah

Jamieson formula za nosečnice vsebuje:
- 1 mg folne kisline, ki prispeva k pravilnemu razvoju živčevja, celo materinega tkiva v času nosečnosti, pripomore k izboljšanju simptomov, kot sta utrujenost ter morebitna prekomerna izmučenost.

- 28 mg železa, ki izboljšujek kakovost materine krvi (izboljšana/povišana vsebnost hemoglobina, katerega osnova je ion železa)

- 20 mg cinka, ki predstavlja novost v prehranskemu dopolnilu in pomaga pri podpori imunskega sistema, spodbuja reproduktivne dejavnosti, sintezo DNK in ohranjanja čvrste kosti, lase, nohte in kožo nosečnic.

Preostali mikro elementi, ki jih dopolnilo vsebuje pa so tudi: baker, jod, kalcij, krom, magnezij.

Odmerjanje Jamieson Prenatal + DHA prehranskega dopolnila

Odmerite po 1 kapsulo dnevno po jedi, kapsule nikoli ne zaužijte na tešče.
Predlog: kapsulo zaužijte nekaj ur pred uporabo drugih zdravil.

Izdelek vsebuje morebitne alergene in sicer: sestavine rib (sardine, skuše in sardoni).

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Jamieson Jamieson
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov