La Nature Lemon Mytre gel za tuširanje, 200 mL

<p>Poživlja kožo in ji daje prijeten videz in občutek.</p>

Poživlja kožo in ji daje prijeten videz in občutek.

10226 10226

Ocene in mnenja

Opis

Nežna kremna pena čisti in neguje vašo kožo. Po uporabi  je koža čudovita in voljna.. Lemon Mytre gel za prhanje osveži, poživlja kožo in ji daje prijeten videz in občutek.

O liniji La Nature Lemon

Sveža eksotična dišava iz Avstralskega deževnega gozda…Prijetno dišavo limone spremlja razburljiv lahek sadni vonj  s svežo lesno noto. Limonina negovalna linija La Nature je primerna za občutljivo suho kožo. Zlitje vonja sveže limone in maslo manga, ljubkujeta vaše telo kot topel poletni dež.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Ločevalna dieta

Ločevalna dieta
Ločevalno dieto je razvil ameriški zdravnik Howard Hay v začetku 20. stoletja in ima dve temeljni načeli. Prvo se glasi, da mora biti ravnovesje želodčne kisline v telesu stabilno, drugo pa, da prebavni organi ne morejo skupaj prebaviti ogljikovih hidratov in beljakovin. To pomeni, da je treba po zaužitju pečenke počakati štiri ure in šele nato pojesti tudi krompir. Hay trdi, da bi imelo telo v nasprotnem primeru preveč želodčne kisline, kar bi lahko povzročilo vrsto bolezni, kot so na primer zvišan krvni tlak, sladkorna bolezen, srčni infarkt, alergije, revma in možganska kap. Poleg tega naj bi takšno zastrupljanje telesa povzročilo tudi depresije.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: La Nature La Nature
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja