La Nature Lemon Mytre krema za roke, 50 mL

<p>Koži daje občutek svežine.</p>

Koži daje občutek svežine.

10228 10228

Ocene in mnenja

Opis

Lemon Myrtle krema za roke iz bogatih pomirjajočih substanc  je hitro vpojna in ne masti kože na rokah. Primerna je za razdraženo, suho kožo. Tako v poletnem kot tudi v zimskem času , je po uporabi kreme koža prožna in mehka ter zaščitena pred zunanjimi vplivi. Koži daje občutek svežine.

O liniji La Nature Lemon

Sveža eksotična dišava iz Avstralskega deževnega gozda…
Prijetno dišavo limone spremlja razburljiv lahek sadni vonj  s svežo lesno noto. Limonina negovalna linija La Nature je primerna za občutljivo suho kožo. Zlitje vonja sveže limone in maslo manga, ljubkujeta vaše telo kot topel poletni dež.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Ločevalna dieta

Pozitivno pri dieti pa je, da sta sadje in zelenjava osnovni živili, ki ju lahko jeste kadar koli - njun delež v primerjavi z drugimi živili je 75 odstotkov.

Čeprav je osnovna zamisel ločevalne diete napačna, je njen končni dosežek nemastna hrana z veliko sadja, zelenjave in s polnozrnatimi izdelki, ki ima malo kalorij in pomaga pri zmanjšanju telesne teže. Ločevanje živil je sicer povsem nepotrebno, toda zdi se, da ljudem pomaga ravno ta princip in konkretno določena pravila. Shujšali bi tudi, če bi uživali ista živila in beljakovin ter ogljikovih hidratov sploh ne bi ločevali, vendar pa ločevanje telesu tudi ne škodi.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: La Nature La Nature
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja