La Nature milo po izbiri

Ročno izdelana mila La Nature z naravnimi olji.
10229 10229

Ocene in mnenja

Opis

Elegantna mila La Nature  izdeluje nekaj izbranih proizvajalcev mil v Provansi, ki uporabljajo znanja svojih prednikov. Mila La Nature so narejena po receptih iz 19. stoletja  in so  izdelana iz rastlinskih olj kot so kokosovo olje, jojoba olje, olivno olje in karitejevo maslo. Ne izsušujejo kože in ne vsebujejo konzervansov, živalskih maščob ter živalske moke.

Danes se povečuje povpraševanje po naravnih, koži prijaznih in biološko razgradljivih milih. Plemenita mila La Nature izpolnjujejo te zahteve.

Ročno izdelana mila La Nature z naravnimi olji, nas zapeljujejo s svojimi vonji in izgledom.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Dieta dr. Atkinsa

Dieta dr. Atkinsa
Leta 1972 je knjižna uspesruca Roberta Atkinsa Revolucija v prehrani vzbudila ogromno pozornosti, saj je bila pravo nasprotje drugih diet. Njegovo geslo se je glasilo: »Maščoba ni nevarna!«. »Kar dela ljudi res debele in bolne, so ogljikovi hidrati; preveč testenin, riža, žemljic in sladkorja,« je menil Atkins. Zelo znan je bil njegov nasvet za hamburgerje, ki so najljubša hrana Američanov: »Meso lahko pojeste z užitkom, žemljice pa vrzite stran«.

Zaradi takega mišljenja so znanstveniki Atkinsa 30 let zaničevali in ga zmerjali celo z nevarnim kriminalcem. Ko je leta 2003 Atkins, star 72 let, umrl, je njegova okolica začela iskati vzrok smrti. Ustanovitelj milijardnega dietnega imperija naj ne bi umrl zaradi srčnega infarkta, možganske kapi ali kakršnih koli težav z organi, ampakzaradi posledic poškodbe glave, ki jo je dobil nekaj tednov predtem, ko je nesrečno padel na zaledeneli cesti.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: La Nature La Nature
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja