La Nature olive sol za kopanje, 250 g

Kopel z La Nature kopalno soljo sprosti duha, dušo in telo. Kopel z La Nature kopalno soljo sprosti duha, dušo in telo.
10206 10206

Ocene in mnenja

Opis

Kopel z La Nature kopalno soljo sprosti duha, dušo in telo.
Pri uporabi kristalov soli kot dodatek h kopeli, se lahko razvajate s čudovito uravnoteženo kombinacijo sestavin za vašo kožo.

Uporaba

V kad tople (do 37 °C)  vode stresete 4-6 žlic kristalov dišeče soli in pustite, da  se sol raztopi. Kopajte se približno 20 minut.

O La Nature

Soli za kopanje, naravna mila ter drugi proizvodi za nego telesa in harmonični vonji za prostor iz La  Nature, so narejeni iz narave, pri čemer se sestavine  za izdelavo teh vrhunskih proizvodov pridobivajo na vseh koncih sveta. Limona Mytre iz Avstralije, oliva s področja Mediterana, mango iz jugovzhodne Azije.
Kozmetika La Nature vsebuje več linij, ki so namenjene naravni negi kože telesa za najbolj zahtevne uporabnike. Linije so:
-    Orange
-    Olive,
-    Rose,
-    Vanille,
-    Lavendel,
-    Lemon Mytre,
-    Linija za moške, drugo
Poleg nege kože telesa, se kozmetika lahko pohvali tudi z izjemnimi naravnimi dišavami za prostor ter drugimi dekorativnimi proizvodi, ki vas očarajo in popeljejo v čudoviti svet naravnih vonjev.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Dieta dr. Atkinsa

Predstavniki Atkinsovega koncerna so hoteli preprečiti, da bi se spet vsul plaz sovražnih argumentov, ki so Atkinsa spremljali že od začetka njegove kariere. Znanstveniki so ugotovili, da je enostranska prehrana kriva za ekstremno povišanje vrednosti holesterola, hiter pojavarterioskleroze, visoke obremenitve krvnega obtoka, hudo okvaro organov, bolnikom pa grozi tudi stalna nevarnost prenehanja delovanja jeter ali ledvic. Ta dieta naj bi torej vodila naravnost v prerani grob.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: La Nature La Nature
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov