La Nature rose darilni set v aluminijasti dozi

Idealna nega za suho kožo. Idealna nega za suho kožo.
10225 10225

Ocene in mnenja

Opis

Vsebuje

Darilni set Rose v aluminijasti dozi 2x 25g trdo milo
 
Nežno  zaščittno milo, proizvedeno iz visokokakovostnih oliv, palmovega olja, z dodanim karitejevim maslom. Idealna nega za suho kožo.

O liniji

Očarljiva, lepa in ljubka…
Vonj vrtnice je eden izmed najbolj čarobnih vonjev. Njena esenca je neprecenljiva. Kozmetična linija LaNature Rose podpira regeneracijo celic in vlaži kožo. Vonj linije Rose harmonizira telo.  Linija je primerna za vse vrste kože.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Maščobe

Ena izmed najbolj znanih diet z manj maščobami je dieta, ki jo je utemeljil psiholog za prehrano profesor Volker Pudel iz G6ttinga v Nemčiji. Gre za program, ki traja deset tednov in poleg hujšanja poskuša doseči tudi spremembe življenjskih navad. Tisti, ki hujšajo, se morajo najprej naučiti, kako zmanjšati količino maščob v prehrani. Pri tem si pomagajo s tako imenovani »maščobnimi očmi«. Cilj je, da dnevno ne pojedo več kot 20 maščobnih oči, kar ustreza 60 gramom. Poleg tega priporočajo športni program, kjer lahko zbirate »fittyje«, to so točke za kondicijo, ki služijo temu, da jih lahko potem zamenjate s »fattyji«, torej z maščobnimi očmi.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: La Nature La Nature
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja