La roche posay Shaka 50+ sprej za obraz in telo, 250 mL

Zaščiti pred škodljivimi sončnimi žarki in ob enem varuje vašo kožo. Zaščiti pred škodljivimi sončnimi žarki in ob enem varuje vašo kožo.
445193 6964

Ocene in mnenja

Opis

Učinkovitost Anthelios XL 50+ sprej za obraz in telo je dokazana na koži, občutljivi na sonce, s 17 kliničnimi študijami seveda s strani svetovno priznanih dermatologov. Izdelek kožo obraza in telesa zaščiti pred škodljivimi sončnimi žarki in ob enem varuje vašo kožo tudi pred škodljivimi poškodbami.

Uporaba

Nanesite približno 30 minut pred izpostavitvijo soncu. Nanos ponavljajte na vsaki dve uri oziroma po vsakem kopanju.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Moške težave v spolnosti

Se je moškim težavam v spolnosti mogoče izogniti?
Erekcije se izboljšajo z erekcijami. Povečan dotok krvi v penis pri erekciji deluje na žile in celice kot vrelec mladosti. Pogostejši spolni odnosi in samozadovoljevanje dokazano pripomorejo k ohranitvi erekcijskih sposobnosti.

Vse kar lahko storite, da živce, krvne žile in psiho ohranite zdrave, pripomore k temu, da tudi v visoki starosti ostanete potentni. Arteriosklerozo, ki je najpogostejši vzrok za erekcijske težave, boste najlažje preprečili z zdravim življenjskim slogom, ki vključuje uravnoteženo prehrano, ki vsebuje dovolj sadja in zelenjave, telesno aktivnost in vzdrževanje normalne telesne teže.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: La roche posay La roche posay
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja