x
Vse kategorije
LifeExtension PQQ 20 mg, 30 vegetarijanskih kapsul
LifeExtension PQQ 20 mg, 30 vegetarijanskih kapsul
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

LifeExtension PQQ 20 mg, 30 vegetarijanskih kapsul

Proizvajalec: Fitoval
LifeExtension PQQ 20 mg je inovativno prehransko dopolnilo, ki vsebuje PQQ ali pirolokinolin kinon, ki ga pogosto najdemo v špinači, p/etršilju, zeleni papriki, papaji, tofuju.
Cena: 40,16 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Vsebujeubiquinol
Tip izdelkaPrehrana

Ocene in mnenja

Opis

LifeExtension PQQ 20 mg je inovativno prehransko dopolnilo, ki vsebuje PQQ ali pirolokinolin kinon, ki ga pogosto najdemo v špinači, p/etršilju, zeleni papriki, papaji, tofuju.

PQQ kompleks je inovativni kompleks, namenjen celo vegetariancem kot tudi vegansko usmerjenim ljudem. PQQ je sestavina, ki jo je smiselno kombinirati s Super ubikinolom in drugimi imunostimulatornimi komponentami. 

Koencim Q10 je sestavina praktično vsak celice, še posebej pa celice, ki so aktivne -to so predvsem srčne mišične celice kot tudi celice skeletnegas mišičevja. Z leti se produkcija koencima Q10 zmanjšuje, posledično je smiselno izboljšati vnos tega telesu pomembnegs koencima, zato uporalbjajte zgolj kvalitetna prehranska dopolnila. 

Mitohondriji so celični organeli - energetske tovarne človeških celic, ki so potrebni za vsak fiziološki proces v telesu. S starostjo število mitohondrijev in njihovo delovanje upada, tudi zaradi česar nastopi utrujenost.

Odmerjanje LifeExtension PQQ 20 mg prehranskega dopolnila

Odmerite po 1 kapsulo LifeExtension PQQ 20 mg prehranskega dodatka, najbolje ob prehrani ali izven prehranjevanja. 

Kapsulo zaužijte s kozarcem vode ali vam najljubše tekočine. 

Sestavine prehranskega dopolnila v 1 kapsuli

1 kapsula vsebuje:

20 mg PQQ (Pirolokinolin kinon) dinatrijeva sol

Sestavine: sredstvi za povečanje prostornine: otrobi rjavega riža, moka iz rjavega riža, rastlinska celuloza (kapsula), sredstvo proti sprijemanju: silicijev dioksid, pirolokinolin kinon dinatrijeve sol

Posebna opozorila pri uporabi izdelka

  • shranjevati nedosegljivo otrokom
  • shranjevati tesno zaprto na hladnem in suhem mestu
  • izdelka ne pričnite uporabljati, če je zunanji pečat poškodovan 

PREHRANA

Izdelek spada v segment prehrane. Ali ima prehrana blagodejen učinek na organizem? Vsekakor, odgovor je pritrdilen. Kako deluje posamičen tip prehrane včasih zaradi vseh zakonov in uredb ne smemo zapisati natančneje, čeravno bi si želeli - v veliko pomoč pa vam bo posledično sledeča stran.

Klikni in preveri!

Priloge

Sestavine Prijavite se v spletno trgovino in preverite iz katerih sestavin je izdelek sestavljen.

Ali ste vedeli

Parazitologija človeka - Paraziti v ekosistemu

Zdi se, da so mačke, ki se pozimi bolj zadržujejo v stanovanjih ali hišah, poglavitni vir toksoplazemske okužbe v teh mesecih (Logar in sod., 2005a). Da ne pride do infekcije, je meso za prehrano treba dobro predelati in paziti na osebno higieno. Parazite uničijo že navadni gospodinjski postopki (kuhanje, pečenje, soljenje, dimljenje itd.). Tridnevno zamrzovanje inficiranega mesa pri -15 "C uniči ciste v mesu, približno dvodnevno zamrzovanje jih uniči pri -20 cc. Pri temperaturi od 4 do 6 "C preživijo v mesu več tednov, tudi do 2 meseca.

Posebno za nosečnice je priporočljivo, da ne uživajo slabo predelanega mesa. Čim manj naj prihajajo v stik z mačkami, zemljo in vodo, onesnaženo z njihovimi iztrebki. Oociste, ki z mačjim iztrebkom pridejo na prosto, so tako lahko v zemlji, vodi ali pa prahu. Ker mačka svoje iztrebke navadno zakopIje, oociste na primerni vlagi in temperaturi lahko preživijo več mesecev ali let. Odporne so tudi proti blagim kislinam in lugom ter proti običajnim laboratorijskim razkužilom. Hitro, v približno 30 minutah, jih ubije sušenje in temperatura 55 cc. Zamrzovanje pri -21 "C oociste preživijo okoli 28 dni. Do okužbe pride, če ne pazimo na osebno higieno (skrbno umivanje rok pred jedjo) in si z onesnaženimi rokami kontaminirano hrano ali vodo vnesemo oociste ali ciste v usta. Infekcija je možna tudi z vdihavanjem oocist.
Parazitologija človeka; Založba Didakta - www.didakta.si

Članki

Spletne vsebine

Taksifolin (Taxifolin) – neverjeten antioksidant z 1000 učinki!

Le kaj vam pove kemijska formula (2R,3R)-2-(3,4-dihidroksifenil)-3,5,7-trihidroksi-2, 3-dihidrokromen-4-on? Ta dolga in zapletena kemijska formula opisuje enega najmočnejših antioksidantov, ki mu pravimo taksifolin ali taxifolin po angleško.... preberi več...

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi

Fitoval, 60 kapsul

7,07 €

Dulcolax, 30 tablet

6,01 €
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Vsebujeubiquinol
Tip izdelkaPrehrana

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.