x
Vse kategorije
Ljudski zdravnik - knjižno delo švicarskega pionirja!
Ljudski zdravnik - knjižno delo švicarskega pionirja!
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Ljudski zdravnik - knjižno delo švicarskega pionirja!

Proizvajalec: A.Vogel
Knjiga Ljudski zdravnik je najpomembnejše in osrednje knjižno delo švicarskega pionirja naravnega zdravljenja Alfreda Vogla.
Cena: 45,88 €
Vprašaj nas

Koristni video nasveti

Ocene in mnenja

Opis

Knjiga Ljudski zdravnik je najpomembnejše in osrednje knjižno delo švicarskega pionirja naravnega zdravljenja Alfreda Vogla. V njej so združene njegove dolgoletne izkušnje s področja zdravljenja z zdravilnimi rastlinami, zdrave prehrane in zdravega načina življenja. V tej izdaji so v slovenskem jeziku prvič objavljena vsa manjkajoča poglavja in posodobitve, ki jih je Alfred Vogel zapisal od
prve izdaje leta 1952 dalje.
Knjiga je več kot le zbirka receptov. Gre za pravo zakladnico unikatnega znanja, ki je naredilo Alfreda Vogla prepoznavnega, in združuje njegove lastne izkušnje s stoletnimi izkušnjami prednikov. V knjigi Alfred Vogel namesto instantnega, kratkotrajnega pristopa reševanja različnih težav poznavalsko ubira pot terapevta, ki nas vodi do zdravja in prepriča o smislu in nujnosti zdravega
načina življenja.
Alfred Vogel je bil izjemen poznavalec in govornik. Ljudje so mu v vedno do zadnjega kotička napolnjenih predavalnicah radi prisluhnili. Ta pripovedni slog je značilen tudi za to knjigo.
V novi izdaji bo prvič objavljen celoten prevod knjige, vključno s poglavji, ki so v prejšnjih slovenskih izdajah manjkali. V slovenskem jeziku je bila prvotna različica knjige izdana dvakrat: leta 1975 in nato še kot ponatis prvotne izdaje, leta 1985. Prevajalci so se takrat odločili, da knjige ne bodo v celoti prevedli in so posamezna poglavja izpustili. Ta so bila takrat za uradno medicino še nesprejemljiva oz. se jim je zdelo, da ne sodijo na področje samozdravljenja.

Obsežno delo, zapisano kar na 656 straneh, prepriča s preprostim in razumljivim jezikom. Trda vezava s platnenim ovitkom in vročim tiskom ter kakovosten papir jo naredijo privlačno tudi za oko.

Alfred Vogel je svojim bolnikom pogosto dejal: »Lahko sem vaš gorski vodnik, pokazal vam bom pot in vas usmerjal, a hoditi boste morali sami.« Knjig, kot je Ljudski zdravnik, praktično ne pišejo več. Poznavalci jim pravijo »knjige z izvorno kodo«. To so originalni, neprecenljivi zapisi, ki nas kot svetilnik v morju številnih informacij o zdravju usmerjajo v pravo smer.

Priloge

Ali ste vedeli

Članki

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi

Encian čaj brusnica, 50 g

6,98 €

Galex čaj kamilica, 50 g

5,32 €

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.