Mueller Hg80 šarnirna tritočkovna kolenska opornica, 1 opornica

Nošnja opornice je povsem neboleča, svojo vlogo pa učinkovito opravlja ter preprečuje nadalnje poškodbe kolena in kolenskih vezi.
24853 24853

Ocene in mnenja

Opis

MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Mueller Hg80 šarnirna opornica je namenjena zaščiti kolena, ko se noga ne sme gibati v "prepovedane" smeri navznoter in navzven. Mueller Hg80 šarnirna opora je namenjena trdni in močni zaščiti ligamentov kolena.

Mueller Hg80 opornica je narejena iz visoko kvalitetnih materialov. Hydracinn je material, ki ne vsebuje lateksa ali neoprena - lastnost omenjenega materiala je, da ne prepušča vlage ter omogoča vzdrževanje telesne temperature. Je dober izolator, saj tako poleg učinkovite ter trdne opore v predelu kolena, zadržuje toploto.

Izdelek Mueller Hg80 je na zunanji strani tudi zaščiten pred glivicami, s tako imenovanim antimikotičnim nanosom.

Kako izbrati pravo velikost Mueller Hg80 šarnirne opornice?

Tabela velikosti
XS 25-30 cm
SM 30-35 cm 
MD 35-40 cm 
LG 40-45 cm 
XL 45-50 cm 


Merjeno okoli sredine kolena.

Mueller Hg80 šarnirna opornica je na zunanji strani opremljena z zračno, mehko plastjo penastega materiala, ki ima ob enem tudi učinek antibakterijskega delovanja. Material je na dotik izjemno mehak in se posledično prilega površini kolenskega predela.

Notranji del Mueller opore je trši in formuliran tako, da prepreči pretirano transpiracijo in posledično zadrževanje vlage. Kolenu zagotavlja odlično oporo.

Nošnja opornice je povsem neboleča, svojo vlogo pa učinkovito opravlja ter preprečuje nadalnje poškodbe kolena in kolenskih vezi.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Mueller Mueller
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Ključne besede