Mustela Hydra bebe hidratantna krema za obraz, 40 mL

Mustela Hydra bebe hidratantna krema za obraz je primerna za novorojenčke, dojenčke in otroke z normalno ali dehidrirano kožo obraza. Mustela Hydra bebe hidratantna krema za obraz je primerna za novorojenčke, dojenčke in otroke z normalno ali dehidrirano kožo obraza.
561991 805

Ocene in mnenja

Opis

Krema je namenjena vsakodnevni hidratantni negi kože. Primerna je za novorojenčke, dojenčke in otroke z normalno ali dehidrirano kožo obraza.

Lastnosti Mustela Hydra bebe kreme

Olje sladkega mandlja skupaj z jojobinim oljem omogoča dolgotrajno hidratacijo. Kremaje obogatena s shea maslom, učinkovito obnavlja in mehča hidrolipidni sloj kože.
 
Hitro se vpija in otroško kožo naredi mehko in svilnato.
Proizvod zmanjšuje tveganje za nastanek alrgijskih reakcij. Nanaša se na zunanje sloje epidermisa.

Navodilo za uporabo Mustela Hydra bebe kreme

Po temeljitem čiščenju obraza vsak dan nanesite kremo. Ponovno nanesite po potrebi. Koža naj bo pred nanosom kozmetičnega izdelka dobro očiščena, saj le kot taka lahko sprejme vse učinkovine iz kreme.
 
Brez parabenov, ftalatov in drugih konzervansov.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Poporodna depresija in druge poporodne duševne motnje

Kako poporodne duševne motnje vplivajo na vaše življenje?
Poporodna otožnost nima nobenega vpliva na dolgoročno psihično in telesno zdravje porodnice in otroka. Poporodna depresija, ki ni pravočasno zdravljena in traja veliko časa, ima lahko zelo negativne posledice na duševno zdravje ženske in na odnos med materjo in otrokom. Mati, ki se zaradi depresije ne more odzivati na otrokove potrebe, otroku ne nudi vsega, kar je potrebno za normalni čustveni, socialni in kognitivni razvoj. Taki otroci pogosteje razvijejo psihiatrične motnje. Pri depresivnih materah so pogostejše tudi zlorabe otrok in njihovo zanemarjanje. Depresija pogosto negativno vpliva na partnerski odnos med staršema ter povzroči socialno osamitev družine. Zaradi vsega tega je zelo pomembno, da se poporodno depresijo pravočasno prepozna in ukrepa. Zdravljenje je v večini primerov uspešno in poleg izboljšanega počutja matere pripomore tudi k normalnemu razvoju otroka in uspešnemu delovanju družine.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Expanscience Expanscience
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov