Nan OptiPro 4 nadaljevalno mleko, 800 g

<strong>Nan OptiPro 4 nadaljevalno mleko z dodatkom Bifidobocterium Longum in Loctobocillus Rhomnosus - od 18. meseca dalje.</strong> Nan OptiPro 4 nadaljevalno mleko z dodatkom Bifidobocterium Longum in Loctobocillus Rhomnosus - od 18. meseca dalje.
930792 8470

Ocene in mnenja

Opis

Nan OptiPro 4 nadaljevalno mleko z dodatkom Bifidobocterium Longum in Loctobocillus Rhomnosus - od 18. meseca dalje.

Z dodatkom kultur B.Longum in L. Ramnosus. Nestlejev edinstven postopek proizvodnje mlečnih formul.

Izdelek je primeren za posebne prehranske namene za majhne otroke, starejše od 18 mesecev, in je lahko le del raznolike prehrane ter predstavlja pretežni tekoči del vse bolj raznolike prehrane takih majhnih otrok.

Izdelka NAN OPTIPRO 4 se ne sme uporabljati kot nadomestek za materino mleko v prvih 18. mesecih življenja. Odločitev o začetku uporabe dopolnilne hrane se sprejme samo po nasvetu neodvisnih strokovnjakov s aičordop medicine, farmacije oziroma prehrane ali drugih strokovnjakov s področja nege matere in otroka, ob upoštevanju individualnih posebnih potreb za rast in razvoj majhnega otroka.

Železo, kalcij in vitamini

Železo prispeva k normalnemu kognitivnemu razvoju otroka. Kalcij in vitamin D sta potrebna za normalno rast in razvoj kosti pri otroku.

En pripravljen obrok zagotovi 32 % dnevnih potreb po železu, 34 % po kalciju in 40 % dnevnih potreb po vitaminu D. Raznovrstna in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja so pomembni za zdravje vašega otroka. Ob raznovrstni prehrani za zagotovitev potrebnega vnosa železa, kalcija in vitamina D priporočamo 2 obroka NAN OPTlPRO 4 dnevno. Vsebuje 13 vitaminov.

Priprava Nan OptiPro 4 mlečne formule

Pred pripravo obroka si skrbno umijte roke.
Operite stekleničko in pokrovček z dudo, tako da odstranite vse ostanke mleka.
Nato ves pribor še 5 minut prekuhavajte. Posoda naj ostane pokrita do uporabe.
Prekuhavajte pitno vodo 5 min in jo nato shladite na ~40 °C.
Vlijte zahtevano količino ohlajene vode v prekuhano stekleničko. Za količino glejte preglednico hranjenja.
Uporabljajte izključno priloženo merico. Prašek poravnajte z vrhom merice.
Dodajte točno določeno število meric praška glede na starost otroka (glejte preglednico hranjenja).
Tresite stekleničko, dokler se prašek popolnoma ne raztopi.
Po uporabi merico pospravite v za to določeno mesto v posodi.
Posodo s praškom dobro zaprite. Shranjujte na suhem in hladnem mestu. Ne shranjujte v hladilniku ali zmrzovalniku. Po odprtju uporabite v 3 tednih.

POMEMBNO OBVESTILO:
Materino mleko je najboljša hrana za dojenčke. Pred uporabo tega izdelka se posvetujte z zdravnikom, farmacevtom ali drugim strokovnjakom s podrocja nege matere in otroka. Izdelek je primeren za posebne prehranske namene za dojenčke od rojstva, kadar jih matere sploh ne dojijo ali ne dojijo dovolj.

Priloge

Dodatni opis

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Nesporazumi brez besed

Sklep raziskovalcev komunikacije je bil, da je moralo veliko teh zvez že na začetku propasti, ker se okrog različnih pomenov gest skoraj ni izgubljala besed.

Kdor prav tako sisrematlčno proučuje svoj zakonski vsakdanjik, bo našel številne tovrstne primere. Na ducate besed, gest, odzivov in neodzivov, ki so za nekoga dobro mišljeni ali brez pomena, povzročijo pri drugem zmedo, slabo voljo, jezo, nerazumevanje in frustracijo. To se vleče prek vseh področij življenja: on povsod pušča nogavice, ne da bi vedel, kako moteče je to zanjo. Ona dovoli otroku nekaj, ne da bi vedela, da s tem spodkopava njegov koncept vzgoje. On je z mislimi odsoten, ko pridejo njeni starši na kosilo, ne da bi spregledal, kako pomembno je bilo to skupno srečanje zanjo.

Na začetku zveze to večinoma ne predstavlja večjega problema. Človek uživa v skupnem druženju in noče obremenjevati dneva s takšnimi malenkostmi. Majhne iritacije so večinoma hitro pozabljene, če takoj zatem sledi naslednja pozornost, naslednji dokaz ljubezni.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Nestle Nestle
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov