Natracare damski vložki s krilci

Dobra izbira dnevnih ščitnikov.
578665 5462

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 1
Ocena izdelka:
Natasa **** 21. 04. 2016 02:00
Natracare linijo za dame uporabljam že leta in jo ne zamenjam za nobeno drugo! Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

ZAKAJ NARAVNI DNEVNI ŠČITNIKI PERILA?

Brez beljenja s klorom . brez parfumov . naravni materiali . posebej mehka obloga . brez plasičnih materialov . biorazgradljivo

Če dnevne ščitnike uporabljate vsakodnevno, samo med menstrualnim ciklusom ali na potovanju je smiselno uporabljati takšne, ki so narejeni iz naravnih materialov in niso beljeni s klorom.

Ginekologi ženskam z občutljivo kožo, svetujejo uporabo Natracare izdelkov ker s tem zmanjšajo možnost kontakta z materiali, ki so beljeni s postopkom kloriranja in proizvodi ki vsebujejo sintetične materiale in razne super absorbente pridobljene v petrokemični industriji.

Z izborom Natracare dnevnih ščitnikov se lahko izognete kloru, sintetiki, plastiki in superabsorbentom, brez zmanjšane kakovosti ali udobja.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Parazitologija človeka - Paraziti v ekosistemu

Razpoznava zunajčrevesne ameboze je navadno težavna. Pri bolnikih z amebnim jetrnim abscesom, v fecesu redko najdemo trofozoite in ciste ameb. Okoli 60 % teh bolnikov je brez dizenterije in črevesnih težav. Včasih si pomagamo s poskusom zdravljenja: izboljšanje po dajanju zdravil nakazuje

Za diagnostiko ame bo ze so na voljo tudi serološki testi, ki jih za spoznavo črevesne ameboze navadno ne uporabljajo. Ti testi so primerni predvsem za diagnostiko izvenčrevesne ameboze. Na voljo je več testov: indirektna oziroma posredna hemaglutinacija (IHA), in direktni imunofluorescenčni test (1FT) in encimski test (ELISA) (Gonzalez-Ruiz in sod., 1994, Haque in sod.,1995, Gonin in Trudel, 2003, Tanyuksel in Petri, 2003, Furrows in sod., 2004).

Zdravljenje

Pri zdravljenju bolnika z amebno dizenterijo zdravnik naleti na več težav. V začetku bo moral uporabiti splošne ukrepe za zdravljenje, kakor so dajanje vitaminov in infuzije tekočine, da vrne bolniku ravnovesje elektrolitov. To mu izboljša splošno zdravstveno stanje. Bolniku bo v prid tudi ublažitev črevesnih krčev. Pri zdravljenju subakutne in kronične ameboze splošni ukrepi navadno niso potrebni.

Parazitologija človeka; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Natracare Natracare
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja