x
Vse kategorije
Natura Femina Organic tamponi normal, 16 tamponov
Natura Femina Organic tamponi normal, 16 tamponov
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Natura Femina Organic tamponi normal, 16 tamponov

Proizvajalec: Natura femina
Tamponi Natura Femina Organic so izdelani iz 100% certificiranega bombaža so namenjeni ženskam z visokimi merili pri skrbi zase in za okolje.
Cena: 4,12 €
Vprašaj nas

Koristni video nasveti

Ocene in mnenja

Opis

Higienski tamponi Natura Femina Organic so izdelani iz certificiranega organskega bombaža:

- za uporabo za zahtevnejše uporabnice,
- popolnoma naraven izdelek,
- ugodno vpliva na preprečevanje in zdravljenje vulvo - vaginalnih vnetij in različnih infekcij.

Na voljo v treh velikostih:
• mini: za šibko menstruacijo in za prvo uporabo;
• normal: za srednje močno menstruacijo;
• super: za močno menstruacijo.

Ne vsebujejo klora, parfumov in drugih dodatkov, so pHnevtralni, dermatološko testirani in razgradljivi. Vaginalni sluznici ne spreminjajo njene naravne kislosti.

Natura Femina Organic

Je najboljša blagovna znamka, ki vključuje visoko kakovostne sanitarne dnevne ščitnike, dnevne vložke in tampone. Natura Femina je najboljša rešitev za ženske, ki želijo le najboljše izdelke za svoje zdravje.

Natura Femina Organic linija izdelkov je narejena iz 100-odstotnega bombaža ter je koži prijazna. Izdelki omogočajo koži, da diha, zagotavljajo mehak občutek, optimalno raven vlage, se prilagodijo fiziološki pH-vrednosti nožnice in zagotavljajo najvišjo raven zanesljivosti, udobja in higiene.

100% sestava bombaža ima antiseptični učinek, s čimer se zmanjša oz. odpravi vnetje, alergije in neprijetno srbenje. Izdelki niso bili beljeni s klorom, ne vsebujejo parfumov, niti super vpojnega kemičnega prahu, zaradi česar so primerni za vsakodnevno uporabo, tudi pri najbolj občutljivih ženskah.

Priloge

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje

Danes so police živilskih trgovin polne najrazličnejših žit z veliko vlakninami in kruha iz polnozrnatih žit, ki imajo odličen okus in čudovito zgradbo. Slastne polnozrnate testenine, rjavi riž in bolj eksotična žita so prav tako razširjeni kot dobri stari makaroni. Kljub vsemu temu obilju pa večina med nami zaužije le 12 g vlaknin na dan - veliko manj od 20 do 30 g, kolikor priporočajo zdravstveni strokovnjaki.

Z vsakim rojstnim dnem, ki mine, pa postanejo vlaknine še pomembnejše, ker se s staranjem hrana počasneje pomika skozi prebavila. Delno je to posledica naravnega umirjanja, pogosteje pa je tako zato, ker smo telesno manj dejavni in pijemo manj tekočine. Kako pomagajo vlaknine? Stolic o naredijo obilnejšo, kar spodbudi prebavni trakt, da pomika stvari naprej (seveda je pomembno, da ob povišanju vnosa vlaknin pijete dovolj vode).
Pomagajo prehranski dodatki, toda nič ne prekaša vlaknin v hrani. »Sem zavzeta zagovornica uživanja potrebnih vlaknin iz sadja, zelenjave in zlasti polnozmatih žit,« pravi Mooresova. »Vlaknine lahko dobite tudi iz prehranskih dodatkov in bodo pomagale pri zaprtju, vendar ne boste dobili drugih čudovitih hranilnih snovi, ki se nahajajo v polnozmatih žitih - vitamina E, dobrih maščob, beljakovin in antioksidantov, ki pomagajo varovati pred boleznimi srca, diabetesom in celo rakom. Vse to boste izgubili, če boste jedli bel kruh, beli riž in bele testenine, nato pa poskušali zamujeno nadoknaditi s tableto ali praškom.«
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Članki

Kupili so tudi

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.