x
Vse kategorije
Omron 1320 profesionalni merilec krvnega tlaka, merilec in manšete
Omron 1320 profesionalni merilec krvnega tlaka, merilec in manšete
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Omron 1320 profesionalni merilec krvnega tlaka, merilec in manšete

Proizvajalec: Omron
Inovativnemu pripomočku sta priloženi dve manšeti - M (22 - 32 cm) in L (32 - 42 cm) manšeta.
Cena: 372,71 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Oznakakrvni pritisk
Težavahipertenzija, krvni tlak

Koristni video nasveti

Ocene in mnenja

Opis

Inovativnemu pripomočku sta priloženi dve manšeti - M (22 - 32 cm) in L (32 - 42 cm) manšeta.

Omron 1320 profesionalni merilec krvnega tlaka je merilni inštrument namenjen vsem, ki želijo visoko zmogljiv Omronov aparat, ki daje kvalitetne meritve, predvsem pa je natančen!

Omron 1320 profesionalni merilec krvnega tlaka odlikujejo sledeče lastnosti

- možnost čiščenja in dezinfekcije manšet
- deluje na akomulatorsko baterijo (zadostuje za 300 meritev krvnega tlaka)
- klinično validiran aparat (BHS, ESH)
- osliškovalna in oscilometrična metoda merjenja
- priloženi sta dve manšeti M in L (22 - 42 cm)
- pregleden dvodelni zaslon
- merilec je odporen na vlago in udarce
- Omron aparat je primeren tudi za prenašanje

O Omron merilcih tlaka

Podjetje OMRON je na slovenskem trgu najbolj znano s svojimi visoko kakovostnimi merilniki krvnega tlaka, ki jih uporabljajo tudi zdravstvene ustanove. Omronov merilniki krvnega tlaka M7, model M6 Comfort in M6W so med najbolj popularnimi merilniki krvnega tlaka med zdravstvenimi delavci. Z njimi so zelo zadovoljni, saj jim v vsakem trenutku omogočajo zanesljive in natančne meritve.

Kljub visoki natančnosti, kakovosti in zanesljivosti, gre razvoj medicine hitro naprej in temu sledi tudi Omron. Po večletnem raziskovanju potreb in želja zdravstvenih delavcev, so razvili dva nova merilnika krvnega tlaka, namenjena uporabi v zdravstvenih ustanovah. To sta nova modela Omron 1100 in Omron 1320. Oba sta posledica združevanja lastnih izkušenj in znanja strokovnih sodelavcev z mislijo na nenehni razvoj rn sledenje najnovejšim smernicam v medicini.

Oba merilnika odlikuje več kliničnih validacij (po protokolih BHS, ESH), velik zaslon za enostavno odčitavanje rezultatov, moderno in praktično oblikovanje, skladnost z najnovejšimi standardi (npr. 150 81060-2) ter dolga življenska doba - preizkušena sta za 100.000 meritev. Oba aparata ponujata možnost izbire med osluškovalno in oscilometrično metodo, kar omogoča primerjavo rezultatov in večjo zanesljivost.

Zdravstveni delavci oziroma zahtevnejši uporabniki bodo nemara najbolj veseli širokega razpona manšet od 12 do 50 cm, kar pomeni, da lahko s pomočjo novih profesionalnih merilnikov izmerijo krvni tlak tako otrokom od tretjega leta starosti kot tudi osebam s prekomerno telesno težo oziroma večjim obsegom nadlakti.

Priloge

Ali ste vedeli

Članki

Spletne vsebine

Kako visok je pa vaš krvni tlak?

Izmerimo si ga vsaj v maju, saj se polovica bolnikov sploh ne zaveda, da imajo zvišan krvni tlak! Arterijska hipertenzija oziroma zvišan krvni tlak je ena tistih zdravstvenih težav, ki jo lahko v veliki meri omilimo sami - seveda z zdravim... preberi več...

Kontrola merilnikov krvnega tlaka!

Ob poplavi merilnikov krvnega tlaka na tržišču je prav, da povemo nekaj o kontroli le teh, o izvajalcih in o pogostih dilemah v zvezi z izmerjenimi vrednostmi. Elektronski merilniki ponujajo nove možnosti zaznavanja (npr. napake v postopku... preberi več...

Kupili so tudi

Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Oznakakrvni pritisk
Težavahipertenzija, krvni tlak

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.