Omron 1320 profesionalni merilec krvnega tlaka, merilec in manšete

Inovativnemu pripomočku sta priloženi dve manšeti - M (22 - 32 cm) in L (32 - 42 cm) manšeta.
24244 24244
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Pojem medicinskih pripomočkov pokriva vse izdelke, ki se uporabljajo za diagnosticiranje, preprečevanje, spremljanje, zdravljenje in lajšanje bolezni, okvar, invalidnosti, anatomskih funkcij ali fizioloških procesov, za nadzor spočetja in ki svojega glavnega predvidenega namena učinka na človeško telo ne dosega na farmakološki, imunološki ali metabolični način. Pod medicinske pripomočke torej zajemamo vse od navadnih obližev do elektromagnetnih in mehaničnih aparatur za bolnišnično uporabo, kirurških instrumentov ter diagnostičnih testov.

Zaradi narave in lastnosti medicinski pripomoček težko uveljavljate v reklamaciji.

Inovativnemu pripomočku sta priloženi dve manšeti - M (22 - 32 cm) in L (32 - 42 cm) manšeta.

Omron 1320 profesionalni merilec krvnega tlaka je merilni inštrument namenjen vsem, ki želijo visoko zmogljiv Omronov aparat, ki daje kvalitetne meritve, predvsem pa je natančen!

Omron 1320 profesionalni merilec krvnega tlaka odlikujejo sledeče lastnosti

- možnost čiščenja in dezinfekcije manšet
- deluje na akomulatorsko baterijo (zadostuje za 300 meritev krvnega tlaka)
- klinično validiran aparat (BHS, ESH)
- osliškovalna in oscilometrična metoda merjenja
- priloženi sta dve manšeti M in L (22 - 42 cm)
- pregleden dvodelni zaslon
- merilec je odporen na vlago in udarce
- Omron aparat je primeren tudi za prenašanje

O Omron merilcih tlaka

Podjetje OMRON je na slovenskem trgu najbolj znano s svojimi visoko kakovostnimi merilniki krvnega tlaka, ki jih uporabljajo tudi zdravstvene ustanove. Omronov merilniki krvnega tlaka M7, model M6 Comfort in M6W so med najbolj popularnimi merilniki krvnega tlaka med zdravstvenimi delavci. Z njimi so zelo zadovoljni, saj jim v vsakem trenutku omogočajo zanesljive in natančne meritve.

Kljub visoki natančnosti, kakovosti in zanesljivosti, gre razvoj medicine hitro naprej in temu sledi tudi Omron. Po večletnem raziskovanju potreb in želja zdravstvenih delavcev, so razvili dva nova merilnika krvnega tlaka, namenjena uporabi v zdravstvenih ustanovah. To sta nova modela Omron 1100 in Omron 1320. Oba sta posledica združevanja lastnih izkušenj in znanja strokovnih sodelavcev z mislijo na nenehni razvoj rn sledenje najnovejšim smernicam v medicini.

Oba merilnika odlikuje več kliničnih validacij (po protokolih BHS, ESH), velik zaslon za enostavno odčitavanje rezultatov, moderno in praktično oblikovanje, skladnost z najnovejšimi standardi (npr. 150 81060-2) ter dolga življenska doba - preizkušena sta za 100.000 meritev. Oba aparata ponujata možnost izbire med osluškovalno in oscilometrično metodo, kar omogoča primerjavo rezultatov in večjo zanesljivost.

Zdravstveni delavci oziroma zahtevnejši uporabniki bodo nemara najbolj veseli širokega razpona manšet od 12 do 50 cm, kar pomeni, da lahko s pomočjo novih profesionalnih merilnikov izmerijo krvni tlak tako otrokom od tretjega leta starosti kot tudi osebam s prekomerno telesno težo oziroma večjim obsegom nadlakti.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Omron Omron
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov