Organic Bio Red Reishi (kapsule ali prah)

Izjemna moč legendarne gobe Ganoderme Lucidum ali Reishi gobe iz ekološke pridelave.

26835 26835

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Izjemna moč legendarne gobe Ganoderme Lucidum ali Reishi gobe iz ekološke pridelave.

Ganoderma Lucidum, Reishi goba ali Svetlikava pološčenka (lat. Ganoderma lucidum) je ena izmed najbolj raziskanih medicinskih gob, imenujemo jo tudi goba Reiši oz. Ling Zhi, kar pomeni »goba nesmrtnosti«. Na vzhodu jo v tradicionalni medicini uporabljajo že več kot 4000 let.

Izjemna moč medicinske gobe Ganoderma Lucidum oz. Reishi gobe učinkovito krepi.

Ganoderma Lucidum vsebuje več kot tisoč pomembnih učinkovin. Najbolj znani in največkrat raziskani učinkovini sta skupini polisaharidov in triterpenov, poleg njih pa najdemo v Ganodermi Lucidum tudi aminokisline, proteine, polipeptide, vitamine, steroide, sterole, triterpenoide, lipide, alkaloide in furane, pa tudi elemente, kot so magnezij, cink, mangan, kalij, kalcij.

Uporaba Ganoderme Lucidum je razmeroma varna, saj še po 2000 letih uživanja v literaturi ni objavljenih škodljivih stranskih učinkov. Pri občutljivih posameznikih se lahko občasno pojavijo blage prebavne težave ali kožne reakcije, ki pa običajno izginejo že po nekaj dnevih uživanja.

Ganoderma ekološka goba je prehransko dopolnilo iz medicinske gobe Ganoderma Lucidum, ki je pridelano po smernicah ekološke pridelave, ne vsebujejo plesni, pesticidov ali težkih kovin. Izdelek je v celoti (surovina, embalaža, oblikovanje) proizveden v Sloveniji in se ponaša z veganskim in eko certifikatom.

Uporaba Ganoderma medicinske gobe

Odmerjanje kapsul: 6-9 kapsul enkrat na dan ali 2-3 kapsule po glavnih obrokih.

Odmerjanje prahu: odmerite po 2 do 4 kavne žličke prehranskega dodatka v prahu (pri preventivni rabi) - jemljite do 3 mesece ali 1-2 žličke dnevno pri zdravstvenih težavah.

Pakiranje:
180 kapsul ali 150 gramov prahu

Kapsula vsebuje 0,5 mg mešanice medicinskih gob.
Izdelek je primeren za vegetarijance in vegane, ne vsebuje glutena.

Priloge

Sestavine

svetlikava pološčenka (Ganoderma lucidum, Reishi goba)

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Komunikacija v družini obolelih!

Komunikacija v družini obolelih! Ali kaj morajo vedeti oboleli starši o sporočanju diagnoze raka svojim otrokom Način komuniciranja z otrokom o raku je odvisen od različnih dejavnikov: • od otrokove...

Preberi več...

Rak kot izziv!

Leta 2012 so v svetu odkrili raka pri več kot 14 mliijonih ljudeh; od tega jih je bilo več kot 160.000 starih manj kot 15 let. Na splošno se raka bojimo. Zdravljenje je agresivno in zahteva psihično...

Preberi več...

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: InLife InLife
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja