Pharma Classic

Proizvajalec oz. odgovorna oseba: Pharma Plus d.o.o., F. Budickoga 14, Zagreb, Hrvaška
Spletna stran: /
Elektronski naslov: [email protected]
Sestavine (INCI) proizvoda
V kolikor potrebujete dodatne informacije o sestavi izdelka, morebitnih neželenih učinkih le-tega oziroma imate kakšno drugo vprašanje glede kakovosti, učinkovitosti, varnosti proizvoda ipd., nas lahko kontaktirate na naslov: [email protected].

Prav tako je mogoče omenjene podatke o sestavinah (če so ti na voljo) dobiti na zgornji povezavi do spletne strani proizvajalca.
Sestavine kozmetičnih izdelkov
Te sestavine so vidne le registriranim uporabnikom. V kolikor so podatki o sestavinah že dodani kozmetičnemu izdelku, si lahko le-te ogledate v zavihku izdelka pod imenom SESTAVINE, če zavihka še ni, pa sestavin žal še nismo dodali.

V kolikor potrebujete seznam sestavin po hitrem postopku, nam pišite na: [email protected].

Ostala opozorila

Zgornji elektronski naslov je elektronski naslov proizvajalca; v kolikor proizvajalec nima sedeža v Sloveniji je potrebno vaše vprašanje zapisati v ustreznem tujem jeziku.
V današnjem hitrem tempu življenja vse več ljudi trpi za različnimi oblikami bolečin v nogah. Pri tem si lahko pomagamo na različne načine:

- s pogostim masiranjem nog in uporabo raznih zeliščnih kopeli

- z nošenjem udobnejših čeveljev z nizko peto

- z nošenjem oblačil, ki ne stiskajo ven in zapirajo pretok krvi

- z podlaganjem nog med spanjem in dviganjem na višjo pozicijo ob sedenju

- s prilagajanjem športnih aktivnosti in zmogljivost

- z uravnoteženo prehrano in zmanjšanjem telesne teže, ki močno obremenjuje noge

- z rednim gibanjem nog, predvsem ob dolgotrajnem sedenju in s sprehodi

Za bolečine v nogah je velikokrat kriva kronična venska bolezen, ki lahko povzroči tope ali pekoče bolečine v nogah, občutek otekanja in težkih nog, srbenje nog. Simptomi se še poslabšajo ob dolgotranjem stanju ali sedenju, pogosto pa tudi ob izpostavljanju previsokim temperaturam. Veliko težav z oteklimi in bolečimi nogami imajo tudi ženske v nosečnosti

Že naše babice in dedki so si znali pri bolečinah v nogah pomagati z divjim kostanjem. Navadni divji kostanj (Aesculus hippocastanum)je rastlina, katerega zdravilne sestavine najdemo v cvetovih, skorji, plodovih in tudi v listih. Prevretek posušene skorje so uporabljali tudi za lajšanje sončnih opeklin, pri ozeblinah in ranah, ki se slabo celijo. Za bolečine v nogah pa so si predvsem delali kopeli iz divjega kostanja, pa tudi obkladke. Dandanes pa se najraje poslužujemo že narejenih krem in gelov, med njimi je na naraven način učinkovit  tudi Pharma Classic divji kostanj gel. Poleg divjega kostanja pa si lahko pri bolečinah v nogah pomagamo tudi z raznimi hladilnimi obkladki, kot tudi z geli, ki delujejo hladilno. Takšen je npr. Pharma Classic Ledeni gel.

Filtriraj seznam
Razvrsti
Izberi pogled Seznam Mreža
Prikazov na stran

Pharma Classic ledeni gel, 300 mL

8,67 €

Pharma Classic ognjič Plus krema, 250 mL

10,20 €

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.