Piramida iz šungita - dve velikosti

Piramida iz šungita je inovativen izdelek, ki je namenjen zaščiti pred številnimi sevanji iz okolja, ki so posledica modernih tehnologij, bodisi posledica premikanja zemeljske skorje, posledica premikanja mineralnih gmot in drugi razlogi, ki so lahko tudi nepojasnjenega izvora.

20609 20609

Ocene in mnenja

Opis

Piramida iz šungita je inovativen izdelek, ki je namenjen zaščiti pred številnimi sevanji iz okolja, ki so posledicam odernih tehnologij, bodisi posledica premikanja zemeljske skorje, posledica premikanja mineralnih gmot in drugi razlogi, ki so lahko tudi nepojasnjenega izvora.

Izdelek je na voljo v obliki dveh velikosti in sicer 5x5 cm ter 10x10 cm, kar lahko izberete v spustnem seznamu.

Šungit je mineral, ki izvira predvsem iz predelov Rusije, sestavljen pa je predvsem iz naravnega ogljika, ki pripomore k zaščiti pred neželjenimi učinki na zdravje.

Vloga piramide iz šungita

  • zaščitna vloga
  • regeneracija organizma
  • vpliv na zdravje in dobro počutje
  • nevtralizator slabih con
  • anti age učinek

Jasno je, da je človek prav vsak trenutek izpostalvjen obilici elektromagnetnih sevanj ter drugih negativnih vplivov na organizem.

Pogosto to rezultira v pojavu nepojasnjenih boelzenskih stanj, lahko tudi glavobolov, neprijentih občutkov, navsezadnje do apatije ter slabosti. Sevanje iz površine zemlje zaradi takšnih in drugačnih vplivov lahko povzroča številne celo onkološke bolezni ter tudi kardiovaskularne zaplete.

Piramida iz šungitnega materiala tako zaščiti človeški organizem pred številnimi sevanji, tudi sevanju, ki jih povzročajo aparature, med drugim tudi TV, računalnik, mikorvalovna pečica, hladilniki in druge digitalno električne naprave.

Piramida v obliki keopsove piramide, ki je narejena iz plemenitega materiala šungita, dodobra prečisti prostor že v nekaj urah.

Uporaba šungitne piramide

Ker je namen tovrstne piramide "vpijanje" neželjenih elektromagnetnih materialov, je najbolj primeren prostor tik ob izvoru elektromagnetnega valovanja, zato piramido postavite ob računalniku, monitorju, ob TV in zraven drugih naprav, ki sproščajo v okolje kakršno koli elektromagnetno valovanje.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Bio zaščita Bio zaščita
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov