Zoži izbor:

Počisti vse
Tip izdelka
Vsebuje
Namen

de Faire Medical AB

Proizvajalec oz. odgovorna oseba: Rossmax Swiss GmbH Tramstrasse 16 CH-9442 Berneck Switzerland
Spletna stran: www.rossmax.com
Elektronski naslov: [email protected]
 

O liniji izdelkov Rossmax

de Faire Medical AB je podjetje, ki je izumilo prvo formulo (AB001) v človeški zgodovini, ki je pokazala obetavne rezultate pri učinkoviti razgradnji alkohola, preden ta doseže jetra.
AB001 je mešanica zaščitenih visoko učinkovitih bakterij, obogatenih z L-cisteinom. Njegova objavljena študija, čeprav je bila izvedena v majhnem obsegu, je pokazala, da je AB001 uspel razgraditi do 70 % alkohola v 60 minutah po zaužitju (in 50 % po 30 minutah).
AB001 je naraven in veganski. Za učinkovitost delovanja je treba pred pitjem alkohola vzeti dve tableti. Trenutno potekajo nadaljnje znanstvene študije, da bi okrepili te obetavne rezultate in jih potrdili v večjem obsegu.
Myrkl, prvi izdelek de Faire Medical AB, ki vsebuje formulo AB001, je po predstavitvi v Združenem kraljestvu julija 2022 zabeležil dosedanjo 70-odstotno stopnjo zadovoljstva (na podlagi neodvisne raziskave o potrošnikih Myrkl, ki jo je izvedlo globalno raziskovalno podjetje Catalyx, ki je top 50 – 1313 potrošnikov Myrkl odgovorili na anketo).
Filtriraj seznam
Razvrsti
Izberi pogled Seznam Mreža
Prikazov na stran

Myrkl žive kulture + B12 + L-cistein, 2 ali 3...

Od 2,51 €

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.