Refill silken mat cake puder

Inovativen ( kremno/ v prahu) izdelek, ki ga odlikuje izredno lahka struktura.
16902 16902

Ocene in mnenja

Opis

Inovativen ( kremno/ v prahu) izdelek, ki ga odlikuje izredno lahka struktura:

- kožo varuje pred sevanjem UVA in UVB žarkov,
- zagotovi naraven izgled in se ne sveti,

Lastnosti:

Je enostaven za uporabo in ga lahko nanašamo s suho gobico iz latexa za boljše prekrivanje in prefinjen izgled. Nežen puder je bogat z aktivnimi učinkovinami in prekriva kožo, ne da bi jo pri tem izsušil in ji daje žameten matiran izgled.

Uporaba:

nanesite s suho ali mokro gobico iz latexa ( glede na rezultat, ki ga želimo doseči) na popolnoma očiščen obraz in vrat.

Aktivne učinkovine:

hipoalergenski, vlažilen, neguje in varuje kožo pred UVA in UVB žarki.

Primerno:

za vsakogar, za mastne in mešane kože se nanaša suho, za ostale pa moker nanos. Najbolj za izsušene, suhe in občutljive kože.

Ne vsebuje sestavin živalskega izvora, mineralnih olj ali talca.

Priloge

Sestavine

MICA,NYLON-12, CYCLOPPENTASILOXANE,OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE,DIISOSTEARYL MALATE, TALC,DIMETHICONE, LAUROYL LYSINE, HYDROGEN DIMETHICONE, SORBITAN SESQUIOLEATE, METHYLPARABEN ACETATE, PARFUM, PROPYLPARABEN, SORBIC ACID, DEHYDROACETIC ACID, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, BENZYL SALICYLATE, CITRONELLOL, EUGENOL, HYDROXYCITRONELLAL, BENZYL BENZOATE, GERANOIL.

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Izbrane skupine

Oblikovanje manjše, izbrane skupine otrok v okviru večje skupine se nam bo mogoče zdelo neprimerno. Toda otrok je v taki skupinici izbrancev motiviran, da se druži tudi s svojimi vrstniki zunaj te skupine. Dejavnosti v skupinicah dajejo otrokom občutek varnosti in samozaupanje v vseh medosebnih odnosih.

Majhne skupine

Včasih je veljalo mnenje, da nedružaben otrok lahko razvije družabnost samo v okviru velike skupine. V resnici so majhne skupine boljše; v veliki skupini bo nedružaben otrok ostal v ozadju, v manjši pa ga gotovo ne bodo prezrli. Vzgojitelj v vrtcu lahko takega otroka da v skupino največ štirih otrok in jo pozneje postopoma povečuje.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Barbara Bort Barbara Bort
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja