Remescar Spider Veins Instant pajkaste žilice, 40 mL

Remescar Instant pajkaste žilice je nov regenerativen instanten tretma, ki deluje globinsko na same pajkastež žilice in povzroči njihovo popolno odstranitev. Remescar Instant pajkaste žilice je nov regenerativen instanten tretma, ki deluje globinsko na same pajkastež žilice in povzroči njihovo popolno odstranitev.
918652 1327

Ocene in mnenja

Opis

Remescar Instant pajkaste žilice je nov regenerativen instanten tretma, ki deluje globinsko na same pajkastež žilice in povzroči njihovo  popolno odstranitev.

Remescar instant tretma za pajkaste žilice je namenjen za:

  • Regeneracijo kože prekrivanje pajkastih žilic in poenotenje videza in te na
  • Zmanjšanje nepravilnosti predvsem tistih vaskularnih
  • Zmanjšanje vidnosti pajkastih žilic na instanten hiter način

Remescar instant, ki nudi intenzivno hitro delovanje vidno že po nekaj nanosih izoljša stanje pajkstih žilic. Izdelek je namenjen predvsem za kožo, ki je bogata z vidnimi pajkastim žilicami - to so popokane žilice na površini kože nog, pogosto neprijetnega izgleda.

Delovanje kreme Remescar Instant omogoča vidno izboljšanje kože, kar je razvidno že po prvem nanosu. Preizkusite kremo Remescar pajkaste žilice Instant in si pridobite samozavest lepe kože.

Kako uporabiti remescar instant kremo?

Pred uporabo tega tretmaja si dobro namilite in nato operite roke. Pomembno je da je koža suha in čista, higiena se mora redno vzdrževati.
Pred prvo uporabo tubo pazljivo odprite ter odstranite zaščitno folijo ter iztisnite ustrezno količino kreme. Iztisnite le manjšo količino kreme na kar kremo postopoma stiskajte po potrebi, kar zavisi od velikosti predela, ki ga želite namazati.

Krema je bele teksture, ob nanosu je prijetnega občutka. Kremo iztisnite ter jo povsem enakomerno ter nežno vmasirajte s pomočjo koncev prstnih blazinic. Masirajte s pomočjo krožnih gibov,  saj boste le tako dosegli popoln rezultat ter optimalno prekrivanje pajkastih žilic na nogi. 

Koža bo po nanosu kreme Remescar vidno izboljšana, količina pajkastih žilic se zmanjša. Da bi bila uspešnost pri uporabi Remescar Instant kreme optimalna uporabljajte kremo dva do tri mesece redno. 

Neposušen nanos kreme lahko povzroči neprijetno obarvanje oblačil. Poskrbite da bo koža po nanosu kreme Remescar Instant suha, šele nato se oblecite. V kolikor koža ni zadosti suha lahko krema pušča neprijetne madeže na površini oblačil.
Roke si po uporabi kreme dobro umijte.

Opozorila ob nanosu Remescar Instant

Izdelek je primeren zgolj zazunanjo uporabo.

Pazite, da krema ne zaide v področje očesne sluznice ali drugih morebitnih sluznic.

V primeru žilnih zapletov se pred uporabo posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.

Ne uporabljate pri kožnih obolenjih, ki povzročajo spremembe na koži (npr. odprte rane, opekline tretje stopnje, akne, ekcem). Uporaba izdelka ni priporočena, če imate alergijo na katero izmed sestavin. Če se pojavi preobčutljivost kože, prenehajte uporabljati in se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.

Če uporabljate vlažilno kremo, počakajte 30 minut preden na predel nanesete izdelek, saj lahko vlažilna krema zmanjša učinkovitost kreme Remescar pajkaste žilice INSTANT. Izdelka ne uprabljajte preko drugih terapevtskih izdelkov za kožo. Krema lahko pušča madeže na oblačilih, če ni popolnoma suha. Po odprtju uporabite v 12 mesecih. Shranjujte pri temperaturi do 30 °C. Izogibajte izpostavljanje pajkastih žilic premočni sončni svetlobi.

Kaj so pajkaste žile oziroma vene?

Pajkaste vene so majhne dilatirane krvne žile, vidne v bližini površine kože. Lahko so rdeče, vijolične ali modre in jih povzročajo številni dejavniki, vključno s prekomernim stanjem in stoječim delom. Poznano je, da preveč sedenja škodi vašemu zdravju, prav tako pa škodi tudi prekomerno stanje na nogah.

Ocenjuje se, da ima do 60% odraslih pojav pajkastih žil, zato je problem izredno pogost in velik.

Pri uporabe tretmaja si je še posebej veliko pozornost potrebno vzeti pri venah, ki so velike in izstopajoče.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Calx Plus preprosto podarimo!

Ob nakupu katerega koli izmed izdelkov skupine: REMESCAR HERPATCH DOC PHYTOLABOR NOSKO prejmete povsem brezplačno izdelek Calx. Pohitite - gratis izdelk Calx so količinsko omejeni.

Preberi več...

Ali ste vedeli

Srce in ožilje

Kakšne težave in zaplete lahko pričakujete po vstavitvi srčnega spodbujevalnika?
Okrevanje po operaciji je ponavadi hitro in bolnik lahko zapusti zdravstveno ustanovo že venem dnevu. Med zaplete po operaciji, ki so redki, spadajo krvavitve in hematom na mestu vstavitve spodbujevalnika, motnje srčnega ritma med operacijo, okužbe operacijske rane, predrt je površine pljuč (pnevmotoraks) in drugi.

Kaj lahko sami storite za obvladovanje težav po vstavitvi srčnega spodbujevalnika?
Čeprav srčni spodbujevalnik ne zahteva bistvene spremembe življenjskega sloga, lahko z nekaterimi preprostimi dejavnostmi precej izboljšamo njegovo zanesljivost. Pomembno je razumeti delovanje te naprave in se z zdravnikom pogovoriti o tem, kakšne vrednosti srčne frekvence so sprejemljive
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Sylphar NV Sylphar NV
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov