x
Vse kategorije
Rika 6-970.57 ženska obutev - vezalke, 1 par
Rika 6-970.57 ženska obutev - vezalke, 1 par
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Rika 6-970.57 ženska obutev - vezalke, 1 par

Proizvajalec: Migi
Obutev je narejena iz tako imenovanega strojenega naravnega usnja, ki je strojeno z povsem naravnimi strojili brez dodatka kroma.
Cena: 101,09 €
Vprašaj nas

Ocene in mnenja

Opis

Obutev je narejena iz tako imenovanega strojenega naravnega usnja (vložek), ki je strojeno z povsem naravnimi strojili brez dodatka kroma. Zuzanjost obutve je narejena iz tekstila.

Barva: oreh Nubuk
Zgornji del: Naravno goveje brušeno usnje - Nubuk
Podloga: Naravno strojena svinjska / telečja podloga
Vložek: mehak vložek 2031

Zakaj je strojeno usnje dobro?

Strojeno usnje vsebuje tanine, ki posledično deluje antivirusno, protibakterijsko ter antiparazitsko. Tako ima vložek signifikantno manj bakterij, kot jih ima vložek brez taninskih komponent.

V vsakem Migi vložku je prisotno tako imenovano strojeno usnje, ki omogoča izboljšano higieno znotraj obutve. Vložek je izredno mehak in ob nošenju te obutve imate občutek kot bi hodili po tleh, ki so porasla s prijetnim mahom.

Priloge

Ali ste vedeli

Alkoholizem

Koga lahko bolezen prizadene?
Redkokdaj se za problematično izkaže pitje, saj to nadomestijo razlogi, zaradi katerih posameznik pije: za pozabljanje problemov, sproščanje in podobno. Šele po dolgoletni sistematični zlorabi alkohola pride do alkoholizma, ki ima po navadi trdovratne vzroke. Povečano tveganje imajo labilne, šibke osebe ter osebe, ki imajo veliko skrbi, so pogosto pod hudim pritiskom ali trpijo za tesnobo oz. anksioznostjo. Tveganje za bolezen je večje, če je v družini ali domačem okolju alkoholizem prisoten že dlje časa. Največji delež bolezni in smrtnih primerov, ki so posledica alkohola, ne prizadene toliko alkoholikov kot bistveno večjo skupino alkoholno ogroženih problematičnih pivcev.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Članki

Kupili so tudi

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.