SCAR-X silikonski gel za brazgotine, 10 ali 30 g

Scar-X is je ultra lahek, prosojen in samosušilni gel, narejen za obvladovanje in preprečevanje novih in starih keloidnih in hipertrofičnih brazgotin, ki so posledica splošnih kirurških posegov, ran, poškodb ali opeklin.
1451 1451

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 1
Ocena izdelka:
Božo **** 5. 10. 2015 02:00
Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

IZDELEK JE MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Pojem medicinskih pripomočkov pokriva vse izdelke, ki se uporabljajo za diagnosticiranje, preprečevanje, spremljanje, zdravljenje in lajšanje bolezni, okvar, invalidnosti, anatomskih funkcij ali fizioloških procesov, za nadzor spočetja in ki svojega glavnega predvidenega namena učinka na človeško telo ne dosega na farmakološki, imunološki ali metabolični način. Pod medicinske pripomočke torej zajemamo vse od navadnih obližev do elektromagnetnih in mehaničnih aparatur za bolnišnično uporabo, kirurških instrumentov ter diagnostičnih testov.

Zaradi narave in lastnosti medicinski pripomoček težko uveljavljate v reklamaciji.

Scar-X is je ultra lahek, prosojen in samosušilni gel, narejen za obvladovanje in preprečevanje novih in starih keloidnih in hipertrofičnih brazgotin, ki so posledica splošnih kirurških posegov, ran, poškodb ali opeklin. 

Vsebuje edinstveno mešanico silikonov in vitamina E, ki ohrani ravnovesje vlage v koži, obenem pa izboljša videz brazgotine. Scar-X pomaga zravnati, zmehčati in zgladiti brazgotine, olajšati srbenje in nelagodje kože, ki ju povzročijo brazgotine, ter zmanjšati s tem povezano bolečino in pordelost. Gel Scar-X pusti na koži eleganten. žameten občutek in je nemasten.

Scar-X je primeren za uporabo na vseh vrstah kože, tudi na občutljivi koži in pri otrocih.

Pakiranje:
10g in 30g

Uporaba SCAR-X silikonskega gela

Nežno vtrite majhno količino gela Scar-X na brazgotino in pustite, da se posuši. Ko je gel Scar-X suh, lahko nanj nanesete sončno kremo ali kozmetiko.
Scar-X gel nanesite dvakrat dnevno, in sicer zjutraj in zvečer.

Priporočeno trajanje zdravljenja je 60 do 90 dni.

Sestavine:
Silikoni, Vitamin E.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Družine z najstniki - Ko vzgoja odpove

Peščica pravil lahko torej morda prispeva k temu, da se izognemo določenim težavam in konfliktom ter hkrati z njimi poudarimo vrednote staršev. Vendar pogosto opažamo, da uporabljajo starši pravila za to, da bi rešili težave in konflikte, kar pa skoraj nikoli ne uspe. Starši dobijo tako kvečjemu občutek, da so naredili vse, kar je bilo v njihovi moči, s čimer pa le prikrijejo svojo nemoč. Mnogo bolj konstruktivno je, da najstniku priznamo svojo nemoč in nato za konflikte skupaj poiščemo rešitve.
Družine z najstniki; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Galex Galex
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja