i9 Informirana steklenička za vodo, različne stekleničke, 1 steklenička
i9 Informirana steklenička za vodo, različne stekleničke, 1 steklenička
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

i9 Informirana steklenička za vodo, različne stekleničke, 1 steklenička

Proizvajalec: Biomons
Steklenička za vodo i9 je posebna steklenička za vodo. Na voljo je 9 različic. Steklenička je namenjena izboljšanju energijskega stanja vode. Izdelano iz kakovostnega stekla.
Cena: 49,90 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Tip izdelkasteklenička
Namenpitje vode

POSEBNA POZORNOST

Nagrada-nakup

Opis

Steklenička za vodo i9 je posebna steklenička za vodo. Na voljo je 9 različic. Steklenička je namenjena izboljšanju energijskega stanja vode. Izdelano iz kakovostnega stekla.

Lastnosti izdelka

  • steklenička
  • za vodo
  • volumen 650 mL
  • več različic

Dodatno o Steklenički za vodo i9

Dobrobit čiste pitne vode, ki jo naše telo potrebuje za življenje, je vsem dobro poznana. Še vedno pa izjemno radi posegamo po drugih tekočinah, čeprav vemo, da tako dobra kot je voda, za naše telo ni nobena druga tekočina.

Samo v naravnem stanju voda učinkovito vstopa v naše telo, tudi celične stene in v telo dovaja nujno potrebna hranila. Mnogi strokovnjaki ugotavljajo kakšna je dobrobit uživanja naravne energijske vode. S pomočjo posebne stekleničke za vodo i9 boste lahko uživali v vodi, ki je energijsko bogata.

Passion je steklenička rdeče barve. Gre za barvo korenske čakre in se nahaja ob repu hrbtenjače. Rdeča predstavlja posebno povezavo med zemljo ter našim telesom. Ugodno vpliva na nagon, občutek varnosti in sposobnost preživetja. Energijo nam daje na več nivojih.

Inspiration z oranžno barvo simbolizira Swadhisthana. Ta čakra se nahaja ob križni kosti in se ujema z genitourinarnim sistemom in nadledvično žlezo. Vpliv oranžne barve je mogoče zaznati predvsem pri našem soočanju z medosebnimi odnosi, našimi čustvenimi potrebami in našim užitkom.

Sunlight s svojo rumeno barvo simbolizira Manipuro. Ta čakra je povezana z metabolizmom in prebavili ter se ujema s trebušno slinavko. Rumena barva, je barva poguma, kreativnosti in samozavesti.

Harmony je steklenička zelene barve. Čakra na katero deluje je Anahata. Ta čakra vpliva na priželjc in se nahaja na prsih. Zelena barva je značilna za dobro počutje, harmonijo in nam pomaga pri sproščanju mišic ter misli.

Relaxation s svojo modro barvo predstavlja Vishuddha čakro. Ta čakra je povezana s sporočanjem, neodvisnostjo in samoizražanjem. Čakra ugodno vpliva na ščitnico. Vpliv modre barve pa je mogoče zaznati predvsem na živčnem sistemu.

Intuition je namenjena delovanju na čakro Ajna. Z indigo barvo, je ta čakra poznana kot čakra tretjega očesa. Nahaja se na sredini čela in je povezana z epifizo. Vpliva na odgovornost, vizualno zavedanje in zaupanje v notranje vodilo.

Wisdom steklenička je vijolične barve. Njen namen je vplivanje na Sahasrara čakro, ki je povezana z našimi hormoni. Ta čakra predstavlja čisto zavest in notranjo modrost. S pomočjo vijolične barve čakre lahko ugodno vplivamo na naše misli in uravnotežimo našo energijo.

Purity s svojo belo barvo prav tako vpliva na Sahasrara čakro.

Chakra je posebna steklenička z različnimi barvami. Po načelih kromoterapije je naše telo sestavljeno iz več različnih barv. Če je katera od njih neprisotna, to načeloma nima dobrih vplivov na naš organizem. Vse barve iz barvne lestvice naj bi bile v harmoniji.

Uporaba

V stekleničko natočite pitno vodo in uživajte v njenih dobrih učinkih.

Karakteristike stekleničke

Volumen: 650 ml

Višina. 26cm

Premer (max): 8.5 cm

Premer sredina: 6 cm

Teža – prazna: 0.52 kg

Teža – polna: 1.17 kg

Izbirate lahko med

Passion

Inspiration

Sunlight

Harmony

Relaxation

Intuition

Wisdom

Purity

Chakra

Ocene in mnenja

Koristni video nasveti

Priloge

Ali ste vedeli

Članki

Kupili so tudi

Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Tip izdelkasteklenička
Namenpitje vode

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.