x
Vse kategorije
The amino whey beljakovinski dodatek, 2300 g
The amino whey beljakovinski dodatek, 2300 g
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

The amino whey beljakovinski dodatek, 2300 g

Proizvajalec: The nutrition

THE Amino Whey je vrhunski visokoprocentni beljakovinski dodatek, ki se zlahka zmeša z žlico in katerega okus prekaša le njegova kvaliteta!!

Cena: 48,54 €
Vprašaj nas

Koristni video nasveti

Ocene in mnenja

Opis

Beljakovinski dodatki postajajo pomemben dodatek v prehrani vseh o zdravju osveščenih ljudi: Navdušenci za fitnes jih jemljejo za uspešno pridobivanje kvalitetne mišične mase, dvigovalci uteži da pridobijo na moči, športniki za hitrejšo in boljšo regeneracijo, rekreativci in ostali pa preprosto zato, ker se zavedajo, da igrajo beljakovine ključno vlogo pri ohranjanju mišic, kostnih struktur in sklepov.
 
THE Amino Whey je prvovrsten izdelek z izredno visoko vsebnostjo beljakovin- kar 87%! Sestavljen je iz treh različnih virov, ki zagotavljajo optimalne pogoje za maksimalno mišično rast in regeneracijo, hkrati pa izredno pozitivno vplivajo na vitalnost.
 
THE Amino Whey ima odlično aminokislinsko strukturo in je bogat z razvejanimi aminokislinami (BCAA) in glutaminom ter vsebuje vse pomembne mikrofrakcije, ki prispevajo k optimalni absorpciji: Alfa - laktalbumin, glikomakropeptide, Beta- laktoglobulin, Imunoglobulin G (IgG), Laktoferin, Laktoperoksidazo in razne faktorje rasti.
 
THE Amino Whey ne vsebuje zanemarljive količine enostavnih sladkorjev in maščobe le v sledovih, zaradi česar je odličen dodatek nizkokaloričnim dietam.
 
THE Amino Whey vsebuje kolagen-najbolj zastopano beljakovino v človeškem telesu. Kolagen je odločilen za kožo, saj s staranjem nivoji kolagena drastično padajo, zato je odločilnega pomena, da preprečimo upad te beljakovine v telesu, kar pa lahko storimo le s kvalitetnim nadomestkom, kot je THE Amino Whey, ki vsebuje hidroliziran kolagen, ki se v tej obliki najbolje in najhitreje vsrka v telo.
 
THE Amino Whey je vrhunski visokoprocentni beljakovinski dodatek, ki se zlahka zmeša z žlico in katerega okus prekaša le njegova kvaliteta!!
 
Navodila za uporabo: Zmešajte 1-2 merici po vadbi z vodo, mlekom ali sokom. Za pridobivanje mišične mase: Po vadbi 2 merici zmešani s 3 mericami THE Maltocarb z 0,5l vode ali mleka. Zjutraj na tešče 1-2 merici zmešani z THE Maltocarb. Za hujšanje: Po vadbi 1-2 merici zmešani z vodo. Zjutraj na tešče v roku 30 minut po vstajanju 1 merico zmešano z vodo.

Priloge

Sestavine Prijavite se v spletno trgovino in preverite iz katerih sestavin je izdelek sestavljen.

Ali ste vedeli

Rak trebušne slinavke

Kaj lahko prizadeti sami storijo?
Do zdaj niso znani nobeni posebni ukrepi za samopomoč, ki bi bili dokazano učinkoviti. Gibanje pri vseh rakavih boleznih izboljšuje kakovost življenja. Za boljše obvladovanje novih življenjskih okoliščin se lahko poišče psiho-onkološko podporo.

Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Članki

Kupili so tudi

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.