The amino whey beljakovinski dodatek, 2300 g

THE Amino Whey je vrhunski visokoprocentni beljakovinski dodatek, ki se zlahka zmeša z žlico in katerega okus prekaša le njegova kvaliteta!!

8204 8204

Ocene in mnenja

Opis

Beljakovinski dodatki postajajo pomemben dodatek v prehrani vseh o zdravju osveščenih ljudi: Navdušenci za fitnes jih jemljejo za uspešno pridobivanje kvalitetne mišične mase, dvigovalci uteži da pridobijo na moči, športniki za hitrejšo in boljšo regeneracijo, rekreativci in ostali pa preprosto zato, ker se zavedajo, da igrajo beljakovine ključno vlogo pri ohranjanju mišic, kostnih struktur in sklepov.
 
THE Amino Whey je prvovrsten izdelek z izredno visoko vsebnostjo beljakovin- kar 87%! Sestavljen je iz treh različnih virov, ki zagotavljajo optimalne pogoje za maksimalno mišično rast in regeneracijo, hkrati pa izredno pozitivno vplivajo na vitalnost.
 
THE Amino Whey ima odlično aminokislinsko strukturo in je bogat z razvejanimi aminokislinami (BCAA) in glutaminom ter vsebuje vse pomembne mikrofrakcije, ki prispevajo k optimalni absorpciji: Alfa - laktalbumin, glikomakropeptide, Beta- laktoglobulin, Imunoglobulin G (IgG), Laktoferin, Laktoperoksidazo in razne faktorje rasti.
 
THE Amino Whey ne vsebuje zanemarljive količine enostavnih sladkorjev in maščobe le v sledovih, zaradi česar je odličen dodatek nizkokaloričnim dietam.
 
THE Amino Whey vsebuje kolagen-najbolj zastopano beljakovino v človeškem telesu. Kolagen je odločilen za kožo, saj s staranjem nivoji kolagena drastično padajo, zato je odločilnega pomena, da preprečimo upad te beljakovine v telesu, kar pa lahko storimo le s kvalitetnim nadomestkom, kot je THE Amino Whey, ki vsebuje hidroliziran kolagen, ki se v tej obliki najbolje in najhitreje vsrka v telo.
 
THE Amino Whey je vrhunski visokoprocentni beljakovinski dodatek, ki se zlahka zmeša z žlico in katerega okus prekaša le njegova kvaliteta!!
 
Navodila za uporabo: Zmešajte 1-2 merici po vadbi z vodo, mlekom ali sokom. Za pridobivanje mišične mase: Po vadbi 2 merici zmešani s 3 mericami THE Maltocarb z 0,5l vode ali mleka. Zjutraj na tešče 1-2 merici zmešani z THE Maltocarb. Za hujšanje: Po vadbi 1-2 merici zmešani z vodo. Zjutraj na tešče v roku 30 minut po vstajanju 1 merico zmešano z vodo.

Priloge

Sestavine

Prehranske vrednosti

Neto količina: 2300g
Odmerek: 1 merica (~25 g)

  Na odmerek

Energijska vrednost 98,9kcal

Beljakovine 21,4g

Ogljikovi hidrati 0,9g

Maščobe 1,1g

   

Aminokislinski profil  Na 100g

L-Alanin 5398mg

L-Arginin 3114mg

L-Asparaginska kislina 9946mg

L-Cistin 1762mg

L-Glutaminska kislina 16827mg

L-Glicin 1020mg

L-Histidin 1640mg

L-Izolevcin 5465mg

L-Levcin 9068mg

L-Lizin 8407mg

L-Metionin 1882mg

L-Fenilalanin 2861mg

L-Prolin 6952mg

L-Serin 4322mg

L-Treonin 5725mg

L-Triptofan 1122mg

L-Tirozin 2123mg

L-Valin 5484mg

Hidroksilizin 199mg

Hidroksiprolin 2387mg

Sestavine:
Beljakovinska mešanica TM (Mikrofiltriran sirotkin koncentrat, sirotkin hidrolizat, hidrolizat govejih beljakovin), čokoladna aroma, umetno sladilo: sukraloza.

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Rak trebušne slinavke

Kaj lahko prizadeti sami storijo?
Do zdaj niso znani nobeni posebni ukrepi za samopomoč, ki bi bili dokazano učinkoviti. Gibanje pri vseh rakavih boleznih izboljšuje kakovost življenja. Za boljše obvladovanje novih življenjskih okoliščin se lahko poišče psiho-onkološko podporo.

Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: The nutrition The nutrition
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja