Tickless MINI elektronski odganjalec klopov in bolh za pse in mačke - različne barve
Tickless MINI elektronski odganjalec klopov in bolh za pse in mačke - različne barve
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Tickless MINI elektronski odganjalec klopov in bolh za pse in mačke - različne barve

Proizvajalec: Matura d.o.o
Tickless MINI za pse in mačke je majhna naprava, ki učinkovito ščiti vašega ljubljenčka pred klopi in bolhami brez uporabe kemikalij.
Cena: 35,20 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Tip izdelkaVeterinarski izdelek
Kdo uporablja?psi, mačke
Težavabolhe, klop

POSEBNA POZORNOST

Nagrada-nakup

Opis

Tickless MINI za pse in mačke je majhna naprava, ki učinkovito ščiti vašega ljubljenčka pred klopi in bolhami brez uporabe kemikalij.

Prednosti in lastnosti naprave

  • na voljo v različnih barvah
  • za mačke in pse
  • brez kemikalij
  • možnost polnjenja naprave
  • deluje na območju do 2,5 metra
  • 94% učinkovitost

Delovanje Tickless MINI za pse in mačke

Zaščitite vašega ljubljenčka pred neprijetnimi občutki in mnogimi težavami, ki jih povzročajo klopi, bolhe in pršice. S pomočjo Tickless MINI za pse in mačke lahko to storite izjemno učinkovito, brez nevarnosti, saj deluje brez uporabe kemikalij.

Ta naprava je močnejša in učinkovitejša od drugih podobnih naprav in hkrati ne škoduje vašemu ljubljenčku. Deluje namreč s pomočjo posebnih ultrazvočnih valov. Živali in ljudje jih ne bomo zaznali, izredno močno pa bodo vplivali na klope, bolhe in pršice. Tako jih bodo tudi učinkovito odgnale. Delovanje je potrjeno s kliničnimi študijami, kjer so dokazali 94% učinkovitost pri delovanju.

Tickless MINI za pse in mačke je varna za živali, ljudi in okolje, saj poleg tega da ne vsebuje kemikalij, ne vsebuje niti dišav. Brez skrbi jo lahko uporabite tudi pri mladičkih, starejših in bolnih ter tudi brejih živalih.

Doseg delovanja je kar 2,5 metra, kar popolnoma zadostuje preventivni uporabi. Naprava je primerna za mačke in vse pasme psov.

Navdušilo vas bo dejstvo, da se naprava lahko polni s pomočjo mirko USB kabla in tako nudi dolgo trajajočo zaščito za vašo žival. Zaščita vas bo spremljala v vseh letnih časih in zaradi preventivne rešitve, bo vaša žival živela bolj udobno. Napravo lahko uporabljate tudi v dežju.

Izberite med različnimi barvami, ki se po najbolj podala vašemu ljubljenčku. Na voljo: modra, črna, roza, zlata, rosegold.

Uporaba Tickless MINI

Pred uporabo preverite kožušček vašega štirinožnega prijatelja in se prepričajte, da nima bolh ali klopov. Dobro ga okopajte in temeljito preglejte, če ima morebiti kakšne zunanje parazite.

Predno napravo prvič uporabite, jo je potrebno polniti vsaj dve uri, tako jo boste aktivirali.

Ovratnico vaše živali in nanjo nadenite silikonsko elastiko. Izberite SMALL velikost za ovratnice široke od 10 do 15 mm in velikost BIG za ovratnice, ki so široke od 15 do 20 mm. Če je ovratnica širša izberite drugo napravo Tickless.

Silikonsko elastiko vstavite v stranski utor naprave. Pri tem poskrbite, da se ta popolnoma prilega. Napravo nato postavite na ovratnico in elastiko previdno potegnite n drugo stran ovratnice, da jo namestite v drugi utor. Če je elastika preohlapna, uporabite manjšo. Če boste napravo dobro namestili, mora biti ustrezno pričvrščena.

VETERINARSKI IZDELEK

Izdelek je primeren zgolj uporabi v veterinarske namene (psi,mačke, ptice ipd.). Izdelek ni primeren za humano uporabo. Izdelek odmerjajte v skladu z navodili za uporabo.

Strokovna podpora in verodostojnost zapisanega

Vsebina in opis na tej strani je pod nadzorom farmacevtov in ostalih strokovnih sodelavcev.

Posodabljanje zapisov na strani je pod nadzorom: Lukanc Tomaž & Lukanc Maja mag. farm. Strokovni pregled informacij na strani: Lukanc Maja mag. farm. & Lukanc Tanja mag. farm.

V kolikor želite prijaviti napako ali nedoslednost na strani, ki ste jo morebiti opazili, lahko to naredite s klikom na ta link.

Ocene in mnenja

Koristni video nasveti

Priloge

Ali ste vedeli

Članki

Kupili so tudi

Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Tip izdelkaVeterinarski izdelek
Kdo uporablja?psi, mačke
Težavabolhe, klop

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.