Torbica za insulinsko črpalko - noga

Torbica za insulinsko črpalko, ki se namesti na stegno ali golen. Torbica za insulinsko črpalko, ki se namesti na stegno ali golen.
14462 14462

Ocene in mnenja

Opis

Torbica za insulinsko črpalko, ki se namesti na stegno ali golen. Izdelovalec je Medtronic, material je tekstil. Torbica je na voljo v beli barvi.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Rak

Diagnoza je lahko šok
Soodločanje o poteku zdravljenja. Predpostavka za to je poznavanje bolezni in metod zdravljenja. Za začetek je dobro poiskati splošne podatke o oblikah raka in načinih zdravljenja. Če so pri vas odkrili tumor, zahtevajte izvid. Poizvedujte, dokler vam vsega ne razložijo natančno. Vprašanja, ki se jih spomnite pozneje doma, si zapišite na list in jih k naslednjemu obisku pri zdravniku prinesite s seboj. Bolniki in zdravniki priporočajo, da pripeljete s seboj svojega zaupnika. Razlaga diagnoze ni samo enkraten dogodek, temveč dolgotrajen proces. Prvi pogovor z zdravnikom vsekakor ne more biti izčrpen, je pa tudi naravno, da vsega niste razumeli in se vam porajajo vprašanja. Preden se osredinite na podrobnosti, se morate spopasti s šokom. Če potrebujete več časa, morate to povedati svojemu zdravniku. Vedno redkeje se zgodi, da bolniki ne želijo vedeti, kaj se z njimi pravzaprav dogaja, in prepustijo celotno odgovornost glede zdravljenja zdravniku. Vendar je tudi takšno ravnanje legitimno, zato ga morajo zdravnik in svojci upoštevati.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Neopredeljen Neopredeljen
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja