Wellion Luna Duo merilni lističi za glukozo, 50 lističev

Ob nakupu lističev lahko prejmeš merilnik Wellion LUNA Duo GRATIS - željo zapiši tekom nakupa v pripravi košarice. Wellion LUNA Duo merilni lističi za glukozo – izdelek visoke tehnologije za enostavno in zanesljivo merjenje glukoze v krvi.
529541 22199

Ocene in mnenja

Opis

Wellion LUNA merilni lističi so visokotehnološki izdelek. Lističi so izdelani v različnih slojih in vsebujejo elektrode vstavljene s pomočjo sofisticiranega postopka. Biološki substrat – glukoza oksidaza – je nanešen v reakcijskem območju merilnega lističa s pomočjo visoko natančnega razpršilca. Glukoza oksidaza je encim, ki z glukozo v krvi reagira na zelo specifičen način. Pri tej reakciji nastane določena količina električnega toka, ki se nato preračuna v rezultat merjenja glukoze prikazan na zaslonu.

Wellion LUNA merilni lističi za glukozo so opremljeni z BREZ KODNO tehnologijo – kar pomeni dodaten plus za vašo varnost.

Med razvijanjem Wellion LUNA merilnih lističev smo se odločili lističe izdelati v priročni velikosti, kar uporabnikom omogoča enostavno izvzemanje iz vsebnika ter preprosto in varno vstavljanje v režo za merilne lističe.

Konec lističa, na katerem se kri vsrka v reakcijsko območje s pomočjo sip-in tehnologije je od merilnika oddaljen dovolj, da se prepreči onesnaženje merilnika s krvjo.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Wellion Wellion
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja