Verdaloe 100% sok aloe vere, 500 ali 1000 mL

Najboljše dopolnilo prehrane, ki ga narava lahko nudi.
6702 6702

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

PROIZVAJALEC ZAGOTAVLJA:

sok VERDALOE ni bil nikoli razredčen, dehidriran ali koncentriran,
sok izvira iz rastlin, ki rastejo v južni Španiji, v predelu, ki je obravnavan kot EKOLOŠKO PODROČJE, sok VERDALOE je 110-odstotno čist, hladno iztisnjen in z edinstvenim postopkom STABILIZACIJE NA MRAZU, ki zagotavlja, da sok ne izgubi svojih lastnosti in moči, sok je svetlo jantarjeve barve in zanj značilnega grenko kislega okusa, ki je lasten aloji B.M., kupec dobi vedno zadnjo žetev, kar pomeni, da je bil sok narejen pred manj kot dvema mesecema, vsebnost aloina je manj kot 0,1mg-kg, kar je daleč pod zakonsko dovoljeno mejo, za predelavo se uporabljajo samo ekološko vzgojene rastline, skrbna selekcija najboljših listov, ročna žetev, skrbno ravnanje, zagotavljajo pridobivanje maksimalno biološko kakovostnega Aloe soka, čas od rezanja listov do polnitve ne presega šest ur, kar je eno od pomembnih dejstev za zagotavljanje visoke kakovosti soka, uporabljajo samo Aloe Barbadensil Miller iz lastnih nasadov, sok VERDALOE nima dodanih barvil, arom, sladkorjev...sok in gel zgoraj opisane kvalitete sta uporabljena v vseh izdelkih VERDALOE

Prav zaradi naštetega ta sveži rastlinski sok po kakovosti zelo odstopa od večine alojinih sokov na tržišču.
VERDALOE sok ne pridobivajo iz gelov, ki so izsušeni na vročini in z naknadnim dodajanjem tekočine, temveč po zgoraj opisanem postopku stabilizacije na mrazu.

Navodilo za uporabo

100-odstotno čisti sok VERDALOE je naravni izdelek, svetujemo uživanje 2x dnevno po 2 jušni žlici. Pri otrocih 2x dnevno po dve čajni žlički.
Zaradi specifičnega okusa ga lahko uživamo pomešanega z vodo.
Odprti sok hranite v hladilniku.
Enkrat odprt sok je uporaben do tri mesece.

Na osnovi mnenja Ministrstva za zdravje RS št.:5375-10/2004 je izdelek razvrščen med dopolnila prehrane.

Priloge

Sestavine

Vsebnost:
vsebuje  98,6% certificirane aloje, 30mg (37,5% PDV) naravnega vitamina C in 20mg (166,6% PDV) naravnega vitamina E na 1000 g.

Sestavine:
-Aloe vera 98,6%,
-sorbitol /E-420/ 0,7%
-acido citrico /E-330/ 0,4%
-benzoato sodico /E-211/ 0,065%
-sorbato potasico / E202/ 0,07%
-vitamines / E-300/ /E-307/ 0,1%

Alergeni: Ne vsebuje alergenov.

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Znanost o vzgoji - praktični nasveti o spanju, joku, igri

Polnjenje čustvenih baterij
Od časa do časa si moramo napolniti čustvene baterije, da se stresne kemične snovi v možganih in telesu vrnejo na normalno raven. Če si ne privoščimo polnjenja čustvenih baterij in si ne vzamemo časa samo zase, v katerem smo brez otrok, na koncu doživljamo kronični stres in razdražljivost. To se bo potem preneslo na otroke, ki bodo v stresu zaradi našega stresa, od tod do težavnega vedenja pa je le še korak.

Redno delajte odmore. Če si ne boste vzeli časa zase, boste na koncu razdražljivi, čemerni, anksiozni in večino časa nagle jeze. Stres lahko poleg tega kvari kakovost vašega spanja, zato ste lahko čez dan utrujeni.
Odlomek je iz knjige Znanost o vzgoji; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Verdaloe Verdaloe
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja