3 Chenes Asthe1000, 10 vrečk

Prehransko dopolnilo 3 Chenes Asthe1000 ima izredno pestro sestavo, ki je kombinirana z nekaterimi pomembnimi vitamini, ki jih potrebuje človeški organizem. Prehransko dopolnilo 3 Chenes Asthe1000 ima izredno pestro sestavo, ki je kombinirana z nekaterimi pomembnimi vitamini, ki jih potrebuje človeški organizem.
32959 32959

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Prehransko dopolnilo 3 Chenes Asthe1000 ima izredno pestro sestavo, ki je kombinirana z nekaterimi pomembnimi vitamini, ki jih potrebuje človeški organizem.

Prednosti prehranskega dopolnila 3 Chenes Asthe1000

  • pakirano v vrečkah
  • preprosto za zaužitje
  • enostavno doziranje
  • bogat nabor sestavin

Delovanje  Asthe1000 v vrečkah

Asthe1000 vsebuje cimet. Bolj poznan kot začimba, ki jo še posebno veliko uporabljamo v prazničnem času, saj ima prijeten vonj in okus. Z koristmi cimeta za zdravje so že dlje časa seznanjeni tisti, ki pripravljajo domače izdelke. Pogosto pa se uporablja tudi v naturopatiji.

Cimet ima številne pozitivne učinke kot so vpliv na raven glukoze v krvi, vpliv na zdravje dihal in kardiovaskularno zdravje ter vpliv na prebavo (On Hold Botanicals).

Cimet prispeva tudi k zdravju kože in sluznice (On Hold Botanicals).

Znan je tudi antioksidativni učinek cimeta in njegova sposobnost poživitve telesa (On Hold Botanicals).

Prehransko dopolnilo Asthe1000 vsebuje železo, ki je esencialni element, saj sodeluje pri mnogih metabolnih procesih. Železo namreč prispeva k normalni kognitivni funkciji ter normalni energijski presnovi. Zelo pogosto se navaja tudi prispevek železa k normalnem tvorjenju rdečih krvnih celic in hemoglobina ter prispevek k normalnemu prenosu kisika v telesu. Ob tem, da prispeva k zmanjšanju utrujenosti, prispeva tudi k delovanju imunskega sistema.

Pantotenska kislina, ali vitamin B5 kot je še drugače poimenovan, je v vodi topen vitamin. Prispeva predvsem k normalni energijski presnovi ter normalni duševni zmogljivosti. Znan je tudi prispevek pantotenske kisline k zmanjšanju utrujenosti in izmučenosti.

Prehransko dopolnilo vsebuje tudi vitamin B12, ki prispeva k normalni energijski presnovi in normalnemu delovanju živčnega sistema. Vitamin B12 prispeva tudi k zmanjšanju utrujenosti in prispeva k normalnemu delovanju imunskega sistema.

Tabela sestavin 3 Chenes Asthe1000

Sestavine: Vsebnost na 1 vrečko:
L-arginin 1000 mg
L-citrulin 1000 mg
L-glutamin 1000 mg
Kreatin 220 mg
Piruvat 100 mg
Cimet / enakovredno rastlini 300 mg / 1500 mg
Alfa lipoična kislina 300 mg
Izvleček rodiole / enakovredno rastlini 180 mg / 900 mg
Taurin 100 mg
Železo 14 mg      100% PDV
L-triptofan 71 mg
Asparaginska kislina 50 mg
L-serin 50 mg
L-fenilalanin 50 mg
Vitamin B5 6  mg       100%PDV*
Koencim Q10 4 mg
Vitamin B12 2,5 μg     100% PDV

L-arginin; L-citrulin; L-glutamin; kislilo: citronska kislina; aroma pomaranče (6,28%); aroma limone (6,27%); kreatin piruvat; cimetov izvleček; alfa lipoična kislina; kislilo: jabolčna kislina; izvleček rodiole; sredstvo proti strjevanju: silicijev dioksid [nano]; tavrin; železo citrat; L-triptofan; aspartinska kislina; L-serin; L-fenilalanin; sladilo: sukraloza; vitamina B5 in B12; ubikinon.

Jemanje prehranskega dopolnila

Predviden dnevni vnos za otroke od 6 leta naprej je polovica vrečke.

Predviden vnos za odrasle in otroke od 12. leta dalje je 1 vrečka.

Vsebino vrečke razredčite v vodi in sveže pripravljeno zaužijte.

Shranjujte na sobni temperaturi in nedosegljivo otrokom.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: 3 Chenes Beaute 3 Chenes Beaute
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja