x
Vse kategorije
A-Derma Protect AC fluid za matiranje z ZF50+, 40 mL
A-Derma Protect AC fluid za matiranje z ZF50+, 40 mL
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

A-Derma Protect AC fluid za matiranje z ZF50+, 40 mL

Proizvajalec: A-derma
A-Derma Protect AC fluid za matiranje je zaščitna matirna tekočina, ki nudi vrhunsko zaščito pred soncem s kvalitetnimi zaščitnimi faktorji.
Cena: 14,16 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Vsebujezaščitni faktor
Namenuv zaščita

Koristni video nasveti

Ocene in mnenja

Opis

A-Derma Protect AC fluid za matiranje je zaščitna matirna tekočina, ki nudi vrhunsko zaščito pred soncem s kvalitetnimi zaščitnimi faktorji. Izdelek je ob enem tudi primeren za tretma aknavosti in netolerantne kože.

A-Derma Protect AC fluid je tako primeren za tretiranje mastne ter reaktivne kože obraza, nudi intenzivno zaščito pred delovanjem UVA in UVB toksičnih žarkov.

Matirna tekočina vsebuje olje ekstrakta ovsenih Rhealba semen, ki omogoča, da se kožna bariera intenzivno okrepi in samozaščiti kožno pregrado. Patentiran filter sistem je formuliran s posebnim namenom in sicer, da zaščiti kožo pred delovanjem dolgo in kratkovalovnih UVA / UVB žarkov.

Tekstura kozmetičnega izdelka je prijetna, tekoča ter topljiva. Ob stiku s površino kože se prijetno razmaže, ne pušča belih madežev. Po uporabi je koža na dotik prijetna, saj fluid ne pušča lepljivega preostanka. Prednost fluidnega nanosa je tudi ta, da je odporen na vodo.

Balzam ne vsebuje parabenov ter drugih konzervansov, ki bi dražili površino kože telesa.

Uporaba A-Derma Protect AC fluida

Da bi bili kar se da maksimalno zaščiteni uporabite ustrezno količino kozmetično zaščitnega proizvoda in sicer 35 gramov fluida za intenzivno zaščito obraza ter vratu.

Izogibajte se izpostavljanju soncu v najbolj vročem času dneva in sicer med 11. in 16. uro. Posebno pozornost namenite tudi vašim otrokom in sicer ne izpostavljajte dojenčkov in majhnih otrok neposredno na soncu.

Priloge

Sestavine Prijavite se v spletno trgovino in preverite iz katerih sestavin je izdelek sestavljen.

Ali ste vedeli

Lajšanje bolečin na naraven način - varna in učinkovita samopomoč

Prehranska terapija in terapevtska dietetika

Z zdravo prehrano in vsakodnevnim uživanjem kakovostnega multivitamina, ki vsebuje folno kislino in vitamin E, boste zagotovili, da ne vam ne vašemu otroku ne bo primanjkovalo življenjsko potrebnih hranil.
Lajšanje bolečin na naraven način; Založba Didakta - www.didakta.si

Članki

Kupili so tudi

Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Vsebujezaščitni faktor
Namenuv zaščita

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.