Access opora za imobilizacijo zapestja

Fiksiranje in ojačitev zapestja.
4330 4330

Ocene in mnenja

Opis

MEDICISNKI PRIPOMOČEK
Nova linija medicinskih pripomočkov Access, francoskega proizvajal~1 Thuasne. Prednosti: enostavno nameščanje, so zračni, se enostavno čistijo in so cenov¬no ugodni. 

Lastnosti

Fiksiranje in ojačitev zapestja, sistem dvojnega zapenja nja omogoča homogeno fiksiranje; optimalno udobje zagotavlja zračna tkanina. En model za levo in desno roko. Opornica omogoča sprostitveni položaj zapestnega sklepa blaži bolečino in greje, pomaga pri Sanaciji poškodb, omeji ekstremne gibe in omogoča vrnitev k športni aktivnosti 

Indikacije

imobilizacija benignih izvinov, tendinitisi, vnetne faze revmatskih patologij, zaščita zapeslja pri obremenitvah. 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Vnetje ledvic

Odločitve s pomočjo zdravnika
Nefrotični sindrom. V tem primeru pride do povečanega izločanja beljakovin v urin (proteinurija) in porasta maščob v krvi (hiperlipoproteinemija). Najpogosteje se pojavlja pri otrocih, mlajših od štirih let, in pri mladih moških.

Urin je penast in moten. Prizadeti je močno utrujen, brez teka in ima bolečine v trebuhu. Nabiranje vode v tkivu (edemi) povzroči sprva otekanje očesnih vek, obraza in pozneje tudi kolen in nog. Lahko nastane atrofija mišic, ki se je zaradi edemov pogosto ne prepozna.

Kdor že dlje časa trpi za nefrotičnim sindromom, opazi puste lase, lomljive nohte, kosti postanejo krhke in poveča se dovzetnost za nadaljnje infekcijske bolezni, kot na primer vnetje srčne mišice. Posledično se lahko razvije ledvična insuficienca.

Če so vzrok za obolenje zdravila ali droge, je treba te radikalno odtegniti. Prehrano je treba preusmeriti na jedi z nizko vsebnostjo beljakovin, treba pa je zmanjšati tudi uporabo kuhinjske soli in maščob. Pri otrocih je bolezen večinoma mogoče dobro zdraviti, uporablja pa se kortizonske prepa rate ali prednizonske svečke.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Access Access
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja