Accu-Chek Guide testni lističi - glukoza, 50 lističev

Accu-Chek Guide testni lističi za merjenje glukoze so namenjene za uporabo z aparatom Accu-Chek Guide. Accu-Chek Guide testni lističi za merjenje glukoze so namenjene za uporabo z aparatom Accu-Chek Guide.
440884#50 16026

Ocene in mnenja

Opis

Accu-Chek Guide testni lističi za merjenje glukoze so namenjene za uporabo z aparatom Accu-Chek Guide.

Merilni lističi so enostavni za uporabo.

Testni listič je sestavljen iz dveh polov - na enem dobro označenenm delu je rumeno označeno področje, ki je namenjeno nanašanju krvi, drugi del pa je namenjen vstavitvi testnega lističa v aparat.

Posebno opozorilo: testne lističe hranite vedno zaprte, zaščitene pred svetlobo in vlago. Predolgo izpostavljanje lističev atmosferski vlagi lahko povzroči, da lističi postanejo neaktivni in z njimi ni mogoče več izvajati meritev.

Lističa se ne dotikajte na merilnem mestu, saj lahko vnesete komponente (kisline s površine kože, druge nečistote), ki onemogočajo natančno meritev.

V merilnem bobniču je 50 testnih lističev

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje - težave s srcem

Imejte oslajene brezalkoholne pijače za tekoče sladice - prikrit vir kalorij, ki vas ne zapolni, vsekakor pa zapolni vaš obseg. V študiji Univerze Purdue so raziskovalci ugotovili, da pri prostovoljcih, ki so popili približno 3 pločevinke gaziranih pijač na dan - skupno 450 kalorij (1883 kJ) - ni to nič vplivalo na to, koliko so pojedli pri obrokih. Nasprotno. Če pa so žvečili želejeve bonbone, so čez dan avtomatično pojedli manj.

Gazirane pijače vam lahko tudi oslabijo kosti _ najverjetneje zato, ker zaradi pitja sladkih pijač pijete manj mleka, bogatega s kalcijem, ki varuje kosti. V študiji Univerze Tufts so imele ženske, ki so popi le več kot 3 kole na dan, za 4 odstotke nižjo kostno gostoto v kolkih. Strokovnjaki domnevajo, ?da fosfoma kislina v koli vpliva na naravno gradnjo kosti v telesu, tudi če dobivate dovolj kalcija.

Škodo lahko popravite, če se odpoveste razvadi pitja gaziranih pijač. Vendar je to teže, kot morda mislite. Svoje okušaIne brbončice ste navadili, da hlepijo po sladkem, zato se bo temu težko odreči. Kot pri vsaki navadi bo potrebna vztrajnost, da jo za vselej premagate.
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Accu-chek Accu-chek
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja