Adrenomaxx kapsule, 75 kapsul

Adrenomaxx je inovativno prehransko dopolnilo, ki je obogateno z vitamini B kompleksa in sicer B3, B6, B5, B12. Adrenomaxx je inovativno prehransko dopolnilo, ki je obogateno z vitamini B kompleksa in sicer B3, B6, B5, B12.
536181 2277

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Adrenomaxx je inovativno prehransko dopolnilo, ki je obogateno z vitamini B kompleksa in sicer B3, B6, B5, B12. Prehransko dopolnilo pa vsebuje tudi magnezijeve ione, ki so izrednega pomena pri celovitem delovanju organizma.

Vitamini B kompleksa pogosto delujejo tako, da pripomorejo k izboljšanju delovanja živčnega sistema, utrujenost in izčrpanost sta le še preteklost. Pomanjkanje B vitaminov (različnih vrst) pogosto vodi do prekomerne izčrpanosti organizma ter njene utrujenosti.

Vitamin B6 velja za enega pomembnejših iz vitamino B kompleksa, saj prispeva k uravnavnju delovanja hormonov.Neuravnano hormonsko stanje vodi do številnih težav organizma, do razdraženosti, neprijetnih občutkov in podobno.

Pantotenska kislina ima prav tako pomembno vlogo pri sintezi in presnovi hormonov, ki so steroidnega tipa. 

Uporaba Adrenomaxx dopolnila

Odmerite med 1-3 kapsule dnevno, najbolje ob jedi. Jemanje prehranskega dopolnila Adrenomaxx ima lahko neprijetne stranske učinke, če jemljete t dodatek na tešče. Izdelek prav tako ni primeren za onkološke bolnike v času terapije, saj lahko njen učinek izniči.

Sestavine Adrenomaxx dopolnila

3 kapsule ali maksimalen dnevni odmerek prehranskega dopolnila vsebuje:

B3 vitamin ali nikotinamid - 15 mg

B5 vitamin - 9 mg

B6 vitamin - 2.65 mg

B12 vitamin - 3.75 mcg, kar predstavlja 200 % dnevnega odmerka

Magnezij v obliki magnezijevega citrata - 56,25 mg

Opnasti grahovec  - 330 mg (latinsko ime: Astragalus membranaceus)

Sibirski ginseng - 190 mg

Sveta bazilika - 390 mg

 

Priloge

Dodatni opis

Pomanjkanje B kompleksa

Ali ste ste se že kdaj vprašali, zakaj vam zdravniki vedno svetujejo prehranjevanje z raznovrstnimi hranili? Zakaj morebiti ni smiselno in tudi zdravo jesti le ozek izbor hranil?

Razlog je predvsem v tem, da s pomočjo različnih hranil pridobivate različna hranila - vitamine in mineralne snovi, ki jih prehranjevanje z enim samim hranilom ne omogoča. Potrebno se je zavedati, da je dandanašnja prehrana izredno suhoparna, primankuje jih raznovrstnih hranil, je procesirana, prav tako pa je hrana večinoma gojena ter obdelana s pesticidi.

Prehranjevanje z različnimi hranili omogoča zadovoljitev vseh potreb organizma po tovrstnih vitaminih, vendar je takšno prehranjevanje zelo drago in tudi časovno potratno. Da bi uspešno nadzorovali potrebe vašega organizma je od časa do časa jemanje prehranskih dodatkov nuja.

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Vrtoglavica in omotica

Posebno opozorilo
Natančna, sicer enostavna diagnostika lahko obvaruje bolnika pred nepotrebnimi napotitvami, vedno pa je potrebno misliti na centralno pogojeno vrtoglavico, čeprav je klinična slika mnogo bolj burna pri perifernem tipu vrtoglavice in je bolnik tu bolj vznemirjen.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Svetuje vam
Lukanc Maja