Afrodita 100% Spa Nourish Gold negovalno olje, 150 mL

Afrodita 100% Spa Nourish Gold negovalno olje z dragocenim oljem jojobe izdatno vlaži kožo. Afrodita 100% Spa Nourish Gold negovalno olje z dragocenim oljem jojobe izdatno vlaži kožo.
33146 33146
Minimalno naročilo - količina:3

Ocene in mnenja

Opis

Afrodita 100% Spa Nourish Gold negovalno olje z dragocenim oljem jojobe izdatno vlaži kožo.

Zakaj uporabiti negovalno olje?

  • izdatno nahrani kožo
  • primerno za vse kožne tipe
  • uporabno tudi za masažo
  • vsebuje popolnoma naravno jojobino olje
  • je brez parafina
  • veganski izdelek

Delovanje negovalnega olja Nourish Gold Afrodita

Negovalna olja ob redni uporabi negovalnih izdelkov za telo, omogočajo povsem ekskluzivno nego. Ker so v negovalnem olju sestavine v drugačnem stanju, telo posrka vse pozitivne učinkovine. Negovalno olje pa je izredno primerno tudi za izvajanje masaže, saj olajša drsenje po koži in s tem naredi masažo še bolj sproščujočo.

V Afroditinem Nourish Gold negovalnem olju glavno vlogo nosi popolnoma naravno, hladno stiskano deviško olje jojobe Gre za izjemno dragoceno olje, ki je zlato obarvan. Nekateri mu pravijo tudi tekoči vosek. Je zelo podobno naravnemu kožnemu sebumu saj vsebuje kar 96% ceramidov. S pomočjo vsebovanih vitaminov A in E dodatno prispeva k izgledu kože. Zelo učinkovito namreč preprečuje pretirano izsuševanje kože, kar je eden izmed glavnih razlogov za utrujen izgled kože. S tem ko jojobino olje prispeva k bolj mehki koži in prodira v njene globlje plasti, koža postane veliko bolj elastična in prijetna na dotik. Brez skrbi pa ga uporabljajo tudi tisti, ki imajo nekoliko bolj mastno kožo, saj je olje nekomedogene narave.

Z vsako uporabo negovalnega olja, bo vaša koža bolj prijetna na otip. Opazili boste lahko kako izgleda bolj sveže in sijoče. Postala bo bolj voljna, če pa boste redno ob uporabi izvajali tudi masažo, se boste v svoji koži počutili naravnost odlično.

Uporaba negovalnega olja

Afrodita Nourish Gold negovalno olje preprosto nanesite na želen predel telesa. Z nežnimi krožnimi gibi razporedite olje po koži in ga nekoliko vtrite.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Kozmetika afrodita Kozmetika afrodita
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja