Afrodita 4D Collagen Lifting Effect krema za normalno do mešano kožo, 50 mL

Afrodita 4D Collagen Lifting Effect krema za normalno do mešano kožo ima takojšen učinek liftinga in vlaženja kože po 35. letu. Afrodita 4D Collagen Lifting Effect krema za normalno do mešano kožo ima takojšen učinek liftinga in vlaženja kože po 35. letu.
32884 32884
Minimalno naročilo - količina:3

Ocene in mnenja

Opis

Afrodita 4D Collagen Lifting Effect krema za normalno do mešano kožo ima takojšen učinek liftinga in vlaženja kože po 35. letu.

Zakaj izbrati kremo Afrodita 4D Collagen Lifting Effect?

  • primerna za normalno do mešano kožo
  • ustrezna nega za kožo po 35. letu
  • vidni učinki hitro po nanosu
  • učinkovita na obrazu in predelu vratu ter dekolteja
  • ne vsebuje parabena ter parafina

Delovanje Afrodita 4D Collagen Lifting Effect kreme za normalno do mešano kožo

Po dopolnjenem 35. letu je nego kože smiselno nadgraditi tudi z izdelki, ki bodo vaši zavezniki pri staranju kože. Mladosten videz in svež izgled kože lahko dosežete s pravo nego, ki jo zagotavlja linija Afrodita 4D Collagen Lifting Effect. Edinstvena formulacija spodbudi vezavo vlage, poveča sintezo kolagena in prispeva k manjši vidnosti gub.

V kremi 4D Collagen Lifting Effect so biološko aktivni peptidi, ki učinkovito spodbudijo celice, da se hitreje delijo. Ob tem jih spodbudi, da hitrje sintetizirajo več kolagena, elastina ter hialuronske kisline. Tri učinkovine, ki prispevajo k mladostnejšemu videzu kože. Kronološko in foto staranje kože je upočasnjeno, koža pa pridobi na uvrščenosti in s tem so gube manj vidne.

Morski kolagen, ki je eden izmed aktivnih sestavin kreme za normalno do mešano kožo Afrodita 4D, učinkovito prodre v zgornje plasti epidermisa kmalu po nanosu. Patentirane mikrosfere morskega kolagena nase zelo intenzivno vežejo vlago in lahko nabreknejo v desetkrat večji volumen. Napetost kože je zato kmalu po nanosu veliko boljša, kar prispeva k učinkovitem zmanjšanju vidnih gub.

Ker koža po 35. letu potrebuje tudi ustrezno dozo vlaženja, je kremi 4D Collagen Lifting Effect dodan Hydra kompleks. Edinstven skupek naravnih vlažilcev kožo navlaži in jo zaščiti pred izgubo vlage. Uspešno tudi regenerira naravni vlažilni faktor na povrhnjici kože. Ta je pogosto okrnjen zaradi škodljivih dejavnikov iz okolja ter zaradi starostnih procesov.

Uporaba kreme za normalno do mešano kožo Afrodita

Svetujemo, da za doseganje najboljših učinkov, pred nanosom kreme kožo ustrezno očistite in jo tudi tonizirate. Kremo nanesite zjutraj in zvečer na obraz. S kremo lahko negujete tudi predel vratu in dekolteja, kjer prav tako prihaja do izgube tonusa ko

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Kozmetika afrodita Kozmetika afrodita
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja