Afrodita 4D Collagen Lifting Effect očesna krema, 15 mL

Učinkovita nega in takojšen lifting kože okoli oči zagotavlja Afrodita 4D Collagen Lifting Effect očesna krema. Učinkovita nega in takojšen lifting kože okoli oči zagotavlja Afrodita 4D Collagen Lifting Effect očesna krema.
32885 32885
Minimalno naročilo - količina:3

Ocene in mnenja

Opis

Učinkovita nega in takojšen lifting kože okoli oči zagotavlja Afrodita 4D Collagen Lifting Effect očesna krema.

Kdaj uporabiti očesno kremo 4D Collagen Lifting Effect?

  • ko želite negovati kožo okoli oči
  • ko si želite takojšnjega lifting učinka
  • ko si želite zmanjšati vidnost gubic okoli oči

Delovanje 4D Collagen Lifting Effect očesne kreme

Predel okoli oči je najbolj dovzeten predel obraza za prve znake staranja. Koža na tem delu je bolj tanka in vsak trenutek dneva se premika in guba zaradi naše obrazne mimike. Že kreme za obraz nekoliko negujejo ta predel, vendar je izredno učinkovita tudi ciljana nega, ki je razvita prav za to področje. Afrodita 4D Collagen Lifting Effect očesna krema zagotavlja takojšen lifting učinek. Z in vivo študijo je bilo ugotovljeno, da očesna krema izboljša tonus kože okoli oči in hkrati zmanjša površino gub in manjših gubic. Z lifting učinkom pa očesna krema prinaša tudi izredno pomembno negovalno formulo za to področje obraza. Očesna krema ne draži oči in ne vsebuje parabena in parafina.

S pomočjo biološko aktivnih peptidov, se spodbudi celična sintetizacija kolagena, elastina in hialuronske kisline, ki so zelo pomembne pri zaviranju staranju kože. Upočasni se kronično in foto staranje kože, peptidi pa prispevajo tudi k bolj mladostnemu videzu kože, saj je koža bolj gladka in čvrsta.

S pomočjo morskega kolagena se koža še dodatno napne. Patentirane mikrosfere morskega kolega namreč prodrejo v zgornje plasti epidermisa, kjer povečajo svoj volumen tudi do desetkrat. Gre za hitro delujoč proces, ki nudi takojšen lifting učinek.

Očesna krema je obogatena s šipkovim oljem. Izjemno bogato olje vsebuje številne vitamine ter tudi omega 3 in omega 6 maščobne kisline ter beta karoten. Šipkovo olje je učinkovit regenerator za kožo, ki hkrati odpravlja kožne nepravilnosti. Čeprav gre za olje, se hitro vpije v kožo in ne pušča običajnega težkega in mastnega občutka na koži.

Uporaba očesne kreme Afrodita

Poskrbite za kožo na predelu okoli oči, da očesno kremo nanesete na očiščeno in tonizirano kožo. Za doseganje boljših učinkov, kremo uvrstite v jutranjo in večerno nego. Po nanosu kreme, z blazinicami prstov kremo vtrite in ob tem izvedite nežno masažo.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Kozmetika afrodita Kozmetika afrodita
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja