Afrodita Aloe vera vlažilni lotion za telo, 250 mL

Afrodita Aloe vera vlažilni lotion za telo s hladilnim učinkom blagodejno vpliva na kožo. Afrodita Aloe vera vlažilni lotion za telo s hladilnim učinkom blagodejno vpliva na kožo.
33111 33111
Minimalno naročilo - količina:3

Ocene in mnenja

Opis

Afrodita Aloe vera vlažilni lotion za telo s hladilnim učinkom blagodejno vpliva na kožo.

Lastnosti vlažilnega losjona za telo

  • s hladilnim učinkom
  • izvleček aloe vere
  • brez dodanega parafina
  • vegansko

Delovanje Afrodita lotiona za telo Aloe vera

Po prhanju se koža običajno nekoliko izsuši. Kljub negovalnim oljem, ki so dodanim gelom za prhanje, si vaša koža zasluži še nekaj dodatne nege.

Aloe vera losjon za telo vas bo navdušil s svojim hladilnim učinkom. Takoj po nanosu, boste na koži začutili val svežine, ki vas bo spodbudil, da nadaljujete s svojim tempom življenja. Izjemna osvežitev prihaja na kožo zaradi provitamina B5, ki kožo intenzivno navlaži.

Dodan izvleček aloe vere pa še dodatno vnaša svežino v losjon za telo Afrodita. Ta čudovita rastlina je zelo znana po številnih izjemnih učinkih za kožo. Ob izdatnem vlaženju ima namreč tudi blagodejno pomirjujoč učinek na morebitno občutljivost, rdečico ali srbečico. Hkrati pa z aloe vero kožo zaščitimo pred staranjem.

Hladilni učinek losjona za telo Aloe vera je zelo učinkovit tudi pri negovanju kože po sončenju. Nežno bo deloval na pordele in razdražen dele kože.

Uporaba lotiona za telo Afrodita

Aloe vera lotion za telo nanesite vsak dan na kožo, ko končate s prhanjem. Razmažite po celotnem telesu in s krožnimi gibi vtrite v kožo.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Kozmetika afrodita Kozmetika afrodita
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja