Afrodita Calendula Hydra vlažilna univerzalna krema, 150 mL

Izjemna vlažilna univerzalna krema Afrodita Calendula Hydra je odlična za vsakodnevno rabo, saj je primerna tako za obraz kot telo in optimalno neguje kožo. Izjemna vlažilna univerzalna krema Afrodita Calendula Hydra je odlična za vsakodnevno rabo, saj je primerna tako za obraz kot telo in optimalno neguje kožo.
32984 32984
Minimalno naročilo - količina:3

Ocene in mnenja

Opis

Izjemna vlažilna univerzalna krema Afrodita Calendula Hydra je odlična za vsakodnevno rabo, saj je primerna tako za obraz kot telo in optimalno neguje kožo.

Lastnostni vlažilne univerzalne kreme

  • za celo družino
  • vsestransko uporabna
  • z BIO ognjičem
  • prijetna tekstura
  • veganska

Delovanje ognjičeve univerzalne kreme

Iščete en izdelek, ki ga boste lahko uporabljali kadarkoli? Iščete izdelek, ki je negovalen a ne pušča neprijetnega občutka po nanosu? Iščete izdelek za obraz in telo, ki ga lahko uporablja cela družina? Vlažilna univerzalna krema Afrodita Calendula Hydra je krema z lahko prijetno teksturo, ki zadovolji vaše potrebe.

Primerna je tako za obraz kot telo. Uporabljate jo lahko na kateremkoli predelu, kjer želite negovati kožo. Lahko jo uporablja cela družina.

Z naravnim ognjičem, ki je zelo znan po svojih odličnih učinkih, boste optimalno oskrbeli kožo in odpravili rdečico in iritacijo na koži. Že v starem Egiptu so ognjič uporabljali zaradi izrednih regenerativnih in pomlajevalnih spodobnosti. Danes je zelo cenjen v kozmetiki in je dodan številnim negovalnim izdelkom. Ognjič kožo hitro pomiri, njegove zdravilne učinkovine (flavonoidi, eterično olje, triterpeni) pa prispevajo k boljši zaščiti kože in pomagajo proti alergijam.

Krema je obogatena še z oljem aloe vere. Aloe vera s svojim vlažilnim učinkom optimalno navlaži kožo in ji pomaga, da zadrži vlago. Po nanosu koža ni mastna, saj ima Calendula Hydra vlažilna univerzalna krema prijetno lahko teksturo.

Uporaba univerzalne kreme

Kremo lahko uporabljate kadarkoli si zaželite oskrbe z nego in vlaženjem. Nanesete jo lahko tako na obraz kot na telo.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Kozmetika afrodita Kozmetika afrodita
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja