Afrodita Coconut Milk negovalno mleko za telo, 250 mL

Afrodita Coconut Milk negovalno mleko za telo intenzivno nahrani vašo kožo ob vsakem nanosu. Afrodita Coconut Milk negovalno mleko za telo intenzivno nahrani vašo kožo ob vsakem nanosu.
33112 33112
Minimalno naročilo - količina:3

Ocene in mnenja

Opis

Afrodita Coconut Milk negovalno mleko za telo intenzivno nahrani vašo kožo ob vsakem nanosu.

Značilnosti negovalnega mleka za telo

  • dolgotrajen učinek
  • z izvlečkom kokosa
  • tropski vonj
  • ne vsebuje parafina, parabena in silikona
  • vegansko

Delovanje Coconut Milk mleka za telo Afrodita

Ob vsakem prhanju ali po vsakem kopanju, se koža na telesu nekoliko izsuši. Ustrezna vlažnost kože se težko samostojno povrne nazaj v prvotno stanje. Z ustreznim negovanjem kože takoj po prhanju, je lahko vaša koža vse do naslednjega prhanja v odličnem stanju in izgleda nadvse sveže, mehko in odlično nahranjeno.

Prav to s svojim dolgim učinkovanjem zagotavlja mleko za telo Coconut Milk. S tem ko do naslednjega prhanja vaši koži nudi intenzivno negovanje, vas bo ob nanosu mleko za telo popeljalo na rajske plaže z omamnim vonjem kokosa. Ker boste kožo intenzivno negovali vsak dan znova in znova, boste učinkovito preprečili prehitro staranje kože.

Po nanosu mleka za telo Coconut Milk bo vaša koža izredno prijetna na otip, delovala bo voljno in sveže. Na koži bo ostal le prijeten vonj po eksotičnem kokosu.

Uporaba mleka za telo

Coconut Milk mleko za telo nanesite po vsakem prhanju. Temeljito namažite na vse predele telesa in z nežnimi gibi vmasirajte v kožo, da se izdelek dobro vpije.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Kozmetika afrodita Kozmetika afrodita
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja