Afrodita Depilation Detox depilacijski trakovi s hladno smolo, 20 kosov

Afrodita Depilation Detox depilacijski trakovi hitro in učinkovito odstranijo dlačice na telesu s hladno smolo. Afrodita Depilation Detox depilacijski trakovi hitro in učinkovito odstranijo dlačice na telesu s hladno smolo.
21708 21708
Minimalno naročilo - količina:3

Ocene in mnenja

Opis

Afrodita Depilation Detox depilacijski trakovi hitro in učinkovito odstranijo dlačice na telesu s hladno smolo.

Prednosti in značilnosti depilacijskih trakov

  • primerno za vse tipe kože
  • za telo
  • za noge
  • dodano čistilno oglje
  • dermatološko testirano
  • primerno za vegane

Delovanje Afrodita Detox depilacijskih trakov

Depilacijski trakovi so zelo priljubljen pripomoček za depilacijo, a marsikoga odvrnejo zaradi zamudnega postopka. Afroditini depilacijski trakovi Detox z revolucionarno tehnologijo Soft Gel, so narejeni s hladno smolo, ki je ni potrebno segrevati med rokami. Trakovi so vedno pripravljeni za uporabo, postopek pa je izjemno enostaven. Za lažjo uporabo imajo trakovi S-obliko zavihkov. Uporabite jih lahko tudi na zelo kratkih dlačicah, od 1,5 do 3 milimetrov.

Hladna smola iz ricinusovega olja in čebeljega voska omogoča povsem enostavno depiliranje. Smola namreč deluje brez da bi morali trakove segrevati med dlanmi. Hkrati pa je depiliranje zelo učinkovito, ker dlačice odstrani skupaj s korenino. V gladki koži boste lahko uživali kar do štiri tedne. Ob dolgotrajni uporabi trakov Detox, se bodo vaše dlačice postopoma stanjšale in razredčile. Tako ob vsaka depilacije še hitrejša in enostavnejša.

Detox depilacijski trakovi Afrodita so inovativni trakovi, saj vsebujejo čistilno oglje. To med depilacijo na kožo deluje s čistilnim učinkom. Vaša koža bo tako med odstranjevanjem neželenih dlačic še optimalno očiščena vseh nečistoč na koži.

Uporaba Afroditinih depilacijskih trakov

Svetujemo, da se za depilacijo odločite, ko so dlačice dolge od 2 do 5 milimetrov.

Kožo pred pričetkom dobro očistite, razmastite in osušite. Ločite depilacijska trakova in preverite, če je na obeh straneh približno enaka količina hladne smole. Določite smer rasti dlačic in na kožo položite trak. Večkrat podrgnite v smeri rasti dlačic.

Z eno roko napnite kožo, z drugo pa s hitrim in sunkovitim gibom potegnite trak. Odstranitev mora biti vzporedna s kožo ter v nasprotni smeri rasti dlačic. En trak lahko uporabite večkrat v posameznem postopku depilacije.

Ko končate, ostanke smole odstranite s hrbtno stranjo depilacijskega trakova in nato še s priloženimi oljnimi robčki ali izbranim negovalnim oljem.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Kozmetika afrodita Kozmetika afrodita
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja